Napi horoszkóp, 2022. október 4.: az Ikreknek szerencséje lesz, a Nyilas akadályokba ütközik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. október 3., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígér az asztrológia a hét második napjára! Ne feledje, hogy itt a 168.hu oldalán mindennap jelentkezünk napi horoszkóppal hétköznap. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz napon megy keresztül, mert egy kollégája ott tesz keresztbe önnek, ahol csak tud. Próbáljon meg nem beleállni a vitákba, mert nem biztos, hogy jól fog kijönni belőlük, inkább egy kicsit hátráljon meg és gondolja át alaposan, hogy mit tehet egy ilyen helyzetben. 

Bika (04.20.–05.20.)

Nincs sok kedve ma dolgozni, pedig munka lesz bőven. Ha úgy érzi, hogy a hullámok összecsapnak a feje fölött, nyugodtan kérjen segítséget, valamint semmiképp se dolgozzon mások helyett. Ha úgy érzi, hogy problémája  van, beszéljen a felettesével és a közvetlen kollégáival.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Remek nap elé néz és valamivel kapcsolatban óriási szerencséje lesz. Lehet, hogy ez a nap, amikor megtalálja álmai munkáját, lakását vagy a párját? Hamarosan kiderül, de járjon nyitott szemmel, mert tényleg a csillagok ma úgy állnak, hogy csodálatos dolgok fognak történni önnel.

Rák (06.22.–07.22.)

Nincs tisztában az érzéseivel, miután egy barátja csúnyán megbántotta. Kibékülne, de közben úgy érzi, hogy a haragját nem tudja elengedni. Talán a legjobb az lenne,  ha valaki olyannal beszélné meg a problémát, aki objektív tud maradni és sokat segíthet önnek abban, hogy döntést hozzon. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nehéz helyzetbe kerül, mert ketten is segítséget kérnek öntől, de sajnos nem fog működni, hogy mindenkinek ott legyen a bajban. Komoly döntést kell hoznia, amire akár egy barátsága is rámehet. A legfontosabb azonban, hogy úgy döntsön, ami önnek a legjobb. A szívére hallgasson!

Szűz (08.23.–09.22.)

A párjával sikerül megegyezniük egy témával kapcsolatban, amivel sokáig nem jutottak dűlőre. Szerencsére ez az egyezség a kapcsolatukra is remek hatással lesz, és végre képesek lesznek a problémáikat hangos viták nélkül kezelni. Az őszinteség azonban továbbra is fontos! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A munkahelyén hamarosan előléptetésben részesülhet, ha így folytatja. Mindenki elégedett a munkájával, ugyanis az elmúlt hónapokban rengeteg projekt és feladat önnek volt köszönhető. A felettese különösen büszke lesz, sőt talán a fizetésemelés sem lesz kis összeg. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy barátjával olyan ötletük támadhat, amiből akár egy vállalkozás is lehet. Fontos azonban, hogy ne ugorjanak rögtön fejest, először üljenek le és tárgyalják meg pontosan a részleteket, valamint természetesen az anyagi dolgokat is. A siker közelebb van, mint gondolná.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A munkahelyén és a magánéletében is akadályokba ütközik, de ha jobban belegondol egyik probléma sem óriási és megoldhatatlan. Próbáljon meg egy kicsit pozitívabban állni a mindennapokhoz, és meglátni a szépet, mert abból is találhat bőven. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan szituációba fog keveredni, ahol helyén lesz a szíve és a barátai, valamint a családtagjai is büszkék lesznek önre, amiért egy ilyen nemes ügy mellett állt ki. Az biztos, hogy a lelkének is jót fog tenni, amiért végre őszintén kiállt a saját véleménye mellett. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy váratlan telefonhívás boríthatja fel a napját, és mára sem fog tudni gondolni. Azonban rengeteg munkája lesz, ezért jobban teszi, ha a munkaideje alatt megpróbálja elengedni a magánéleti problémáit, mert a felettese nem fogja jó szemmel nézni, ha megcsúszik a fontosabbnál fontosabb feladatokkal.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan személytől kap majd tanácsot, ami nagy hatással lehet a karrierje, akitől sosem számított rá. Lehet, hogy ennek hatására fog meglépni valamit. Ha úgy érzi, hogy a munkahelyén már nem boldog és nem tud fejlődni, ne féljen szétnézni az állásajánlatok között, lehet megvan már a tökéletes. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp