3 csillagjegy, akiknek pozitív fordulattal indul majd az október a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy számára pozitív fordulatot hoz a most érkező hónap a horoszkóp szerint.

2022. szeptember 29., 14:03

Szerző:

Hamarosan itt az október, és a horoszkóp három csillagjegy számára változást jelez az új hónap kezdetére, méghozzá pozitív változást. Alább találja, hogy melyik három csillagjegyről van szó, illetve további részleteket.

Bika (04.20.–05.20.)

Anyagilag és érzelmileg is pozitív fordulatot hoz majd az október, először az előbbit, majd utána az utóbbit. Mindkét dolog azonban ugyanabba az irányba mutat: ez egy olyan korszak, amikor a korábbi munkája, őszintesége és odaadása meghozza a gyümölcsét. Erőfeszítései nem voltak hiába, így egy békésebb, szebb időszaknak örvendhet majd.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, teljesen kifogyott valamiből, a végsőkig kimerített egy forrást. Az új hónap megmutatja, hogy tévedett: mégiscsak van még élet ott, ahol nem gondolta volna, van folytatás az után is, amire azt hitte, hogy már a vég.

Halak (02.19.–03.20.)

Az október el fog hozni valamit, amire ön régóta vár. Nem pontosan akkor és nem pontosan úgy érkezik majd, mint amire korábban számított, de meglátja, néha a sors jobban tudja, hogy pontosan mire van szükségünk, mint mi magunk!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)

Horoszkóp