Napi horoszkóp, 2022. október 25.: a Bika két dologban is sikeres lesz, a Vízöntővel jót tesz valaki

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. október 24., 20:02

Szerző:

Alább mutatjuk a friss napi horoszkópot. Ha kíváncsi arra, mi az asztrológia üzenete az ön számára erre a keddi napra, olvasson tovább!

Kos (03.21.–04.19.)

Amikor rossz kedvében van, előfordul, hogy lelkiismeret-furdalása támad amiatt, hogy nem jó partnere szeretteinek, mert éppen morcos. Ezek mind csak súlyosbítják a helyzetet. A legjobb, amit tehet, hogy elfogadja, hogy vannak időszakok, amikor nem jó a kedve, megéli ezt a hangulatot egy-egy szívhez szóló zene vagy megértő barát társaságában, aztán szépen elengedni és továbblép anélkül, hogy bárkit okolna vagy felelőssé tenne. Néha az embernek nincs jó kedve, ez van.

Bika (04.20.–05.20.)

Sikert jelez az ön számára a keddi horoszkóp, két területre vonatkozóan is. Ezek a karrier és a játék. Bármelyikkel is foglalkozik ma, tegye megingathatatlan önbizalommal, mert ez a nap kedvezni fog önnek!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Most különösen fennáll a veszélye annak, hogy úgy érzi, túl sok a teendő, túl sok a kötelezettség, nem jut idő semmire. Amennyiben így van, a mai nap különösen alkalmas arra, hogy végiggondolja időbeosztását és céljait, és a kitűzött célok közül elengedjen egyet, amelynek űzése csak viszi az időt, de sikerrel igazából nem kecsegtet.

Rák (06.22.–07.22.)

Ezen a kedden azzal szembesül, hogy nem lehet tovább összeegyeztetni a tényeket az ön egyik régóta tartott véleményével vagy elméletével. Belátja: nincs értelme tovább kötni az ebet a karóhoz. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ez egy lehetőség a továbblépésre és a tanulásra: gondolja át még egyszer, és módosítsa álláspontját!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bár még csak kedd van, lesz egy szituáció a napban, amikor úgy fogja érezni, hogy önnek ebből a hétből ennyi elég is volt. Ne csüggedjen, ha úgy érzi, már most teljesen elfogytak az energiái, mert hamarosan ugyanilyen váratlan módon hirtelen újraindul majd önben minden!

Szűz (08.23.–09.22.)

Van valaki a családjában vagy a munkahelyén, akivel kapcsolatban ön azt gondolja. Nos, ezzel az illetővel kapcsolatban nem minden van úgy, ahogy azt ön gondolja az eddigi viszonyuk alapján. Tartsa nyitva a szívét és forduljon kedvességgel az illetőhöz, mert ez a nap új kezdetet hozhat az önök viszonyában!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez egy olyan nap lesz a Mérleg csillagjegyben születettek számára, amelynek során jó visszajelzéseket, sok pozitív energiát kapnak. Általában a könnyedség jellemzi majd az interakcióit másokkal – vegye észre minden esetben, ha valaki kedves önhöz, és ne felejtse ezt el viszonozni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ráébred, hogy egy olyan folyamat részese, aminek kialakulásához ugyan ön is hozzájárult, de amelynek folyását ön már nem tudja megállítani. Fontos, hogy pontosan értse, hogy mi és miért történik, és hogy hogyan érez mindezzel kapcsolatban, szóval szánjon rá néhány csendes percet, gondolja végig és értékelje magában a dolgot!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nappal lezárul az ön számára egy időszak, amit egy nehézség jellemzett: továbblép egy kellemetlen szituációból, kigyógyul egy betegségből, megoldódik egy elhúzódó problémája. Vonja le a tanulságokat, mert ha most odafigyel, el fogja tudni kerülni, hogy még egyszer végig kelljen mennie ezen!

Bak (12.22.–01.19.)

A mai helyzetben nem csoda, hogy most különösen a fókuszba kerültek az anyagi problémák. Ez a kedd azonban arra hivatott, hogy emlékeztesse önt, hogy akármilyen fontos kérdések ezek, mégsem ez a legfontosabb. A napi problémák miatt nehogy megfeledkezzen arról, ami igazán lényeges!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Van az ön környezetében valaki, aki jóindulattal viseltetik az ön irányában. Az illető a mai napon segítséget nyújt önnek, de elképzelhető, hogy ezt anélkül teszi, hogy felfedné ön előtt, hogy ki is ő, vagy hogy mivel segítette önt. Előbb-utóbb azonban minden ki fog derülni, legyen türelmes!

Halak (02.19.–03.20.)

Sok különböző benyomás éri majd önt ezen a kedden, és ezek rengeteg különböző érzelmet korbácsolnak majd fel önben. Ha túlságosan erősnek érzi ezt az érzelmi hullámzást, próbáljon egy kis befelé fordulással rendet tenni a káoszban! Jót tesz egy kis elcsendesedés, meditáció, de akár egy nagy séta, futás vagy tánc is!

(Kiemelt kép: Shutterstock/greenOlli)

Horoszkóp