Napi horoszkóp, 2022. október 21.: az Oroszlán örök emléket szerez, a Mérleg most még élhet a lehetőséggel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. október 20., 20:05

Szerző:

Mindjárt itt a hétvége, itt a pénteki napi horoszkóp! A következő napokban is várjuk majd vissza önt a Horoszkóp rovattal a 168.hu-ra, a hétvégi horoszkóp mellett más asztrológiai összeállításokat is talál majd!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy végletesen intim és meghitt pillanatot ígér mára a Kosoknak a horoszkóp. Egy olyan pillanatot, amikor megszűnik minden ön(ök) körül, és nem létezik más, csak a harmónia és a(z együtt)lét öröme. Az kell azonban ehhez, hogy hajlandó és képes legyen megnyílni, ne csináljon titkot érzéseiből és gondolataiból!

Bika (04.20.–05.20.)

Sok különböző színben fog ragyogni a Bikák mai napja, mint ahogy a természet is egyre több, egyre különlegesebb színt ölt magára most, az ősz második felében. Gyönyörködjön a változatosságban, mert korszakhatárhoz közeledik, a mostani színeket hamarosan teljesen más árnyalatok váltják fel.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Többféle szerepen és átalakuláson kell most átmennie rövid idő alatt. Vegye észre, melyik szerepet ki vagy mi osztja önre, és melyik az, amelyiket ön választja saját magának!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy régóta várt találkozás jön létre a mai napon ön és egy olyan személy között, akivel az érdekeik bizonyos pontokon egybevágnak, más pontokon azonban teljesen ellentétesek. Önön múlik, hogy mi lesz a találkozó végeredménye!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napon egy olyan emléket szerez, ami álomszerűen vissza-vissza fog térni önhöz a jövőben. Szerelmével vagy egy önhöz igen közel álló más személlyel, baráttal, rokonnal szereznek egy közös élményt, amiben nem lesz nehéz meglátni az anyagi világon túlmutató dimenziókat.

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon valamiért roppant erős a kísértés, hogy áthágja a szabályokat, de vigyázzon! Ha ügyeskedni próbál, meg fogja ütni a bokáját, sokkal nagyobb bajt okozva, mint ha nem csinált volna semmit.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hamarosan bezáródik egy ablak, figyelmezteti a Mérlegeket ma a horoszkóp. Ne vegye természetesnek és állandónak, amiről ön is tudja, hogy nem az! Késő lesz sírni, ha már becsukódott az a bizonyos ablak, most éljen a kínálkozó lehetőséggel, mert hamarosan nem lesz már erre alkalma!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személy közelébe kerül ma, akivel mintha egyoldalú lenne a kommunikáció. Ön meghallja az illető mondanivalóját, de ön hiába mond vagy csinál bármit, ezt az illetőt nem tudja megérinteni. Ettől függetlenül nem feltétlenül időpocsékolás, ha szemléli-hallgatja az illetőt egy ideig, de jobb, ha tudja, hogy ebből egyenrangú felek kapcsolata soha nem lesz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha úgy érzi, hogy provokálják önt... jól érzi! Nem feltétlenül egyetlen, meghatározható, konkrét személyről van szó, de mindenképpen arra megy ki a játék, hogy önből reagáljon. Megszerzi ezt az örömet a provokatőr(ök)nek?

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan személlyel fut össze (a való életben vagy online), aki annak idején nagyon sokat jelentett önnek. Lenne mondanivalója az illetőnek, de most ez nem az az alkalom, amikor mély beszélgetésbe tudnának elegyedni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egyelőre biztonságban van, de vékony jégen táncol – ha nagyon ugrál, könnyen bekövetkezhet a baj. Kerülje ma a kockáztatást, kerülje a végleteket és a túlzásokat, bármilyen csábítóak is. Az arany középút soha nem fénylett olyan intenzitással, mint ma a Vízöntőknek. Ne térjen le róla!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai napon egy fontos lépést tesz előre a célja elérése érdekében. Azon napok egyike ez a péntek, amikor fontos emlékeznie, hogy honnan is érkezett, ahhoz, hogy megértse, miért van ott, ahol éppen tart, és hogy hogyan juthat minél hamarabb előre.

(Kiemelt kép: Shutterstock/A.D.S. Portrait)