Napi horoszkóp, 2022. november 25.: a Nyilas szép sikert arat, a Bak élete megváltozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. november 24., 20:05

Szerző:

Ennek a hétnek is csak vége lett, itt a péntek, illetve a pénteki napi horoszkóp! Holnap a hétvégi előrejelzéssel jelentkezünk majd itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban, és a hétvégén más asztrológia összeállítást is talál majd nálunk, tehát várjuk vissza!

Kos (03.21.–04.19.)

Ügyeljen arra, hogy hol mit és hogyan mond ezen a pénteken, mert könnyen olyan is magára veheti az ön egyik megjegyzését, akire ön nem gondolt. Ha mégis megtörténik a félreértés, jobban teszi, ha minél előbb utánamegy a dolognak és tisztázza a helyzetet.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy egészségügyi problémával kapcsolatban kínál segítséget-megoldást ma önnek az univerzum valamilyen formában – ismerje fel és éljen vele! Az is lehet, hogy csak egy baráti beszélgetés lesz az, ahol megértik önt, vagy egy tanácsot-tippet kap, a lényeg, hogy ma lehetősége nyílik tenni a testi és/vagy mentális egészségéért, szóval tegyen is!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap arra hívja meg az Ikrek csillagjegy szülötteit, hogy önmagukra ismerjenek, hogy egy új oldalukról ismerjék meg saját magukat. Olyan lesz ez az élmény, mintha egy tükörbe nézne – ugye, hogy az élet milyen érdekes módokon tud az embernek tükröt tartani?

Rák (06.22.–07.22.)

Aggódik, hogy egy dolog miatt esetleg (igazságtalan) kritika fogja érni, de meglátja, feleslegesen szorongott emiatt. Akik szeretik önt és figyelnek önre, azok értik is önt. Ha téved is, ha olyat tesz, amit megbán, legyen őszinte a dologgal kapcsolatban, meg fogják érteni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy kritikát kap a mai napon, ami bosszantja, de nézzen mögé egy kicsit jobban a dolognak, ha tud, mert az illető egyáltalán nem beszólásnak szánja azt, amit ön esetleg úgy értelmez. Ne húzza fel magát ezen, ha nem tudja elengedni, beszéljen róla valaki mással, hátha ő rálátást tud biztosítani a dolgokra!

Szűz (08.23.–09.22.)

Hiába próbálkozik, nem jut el a mondanivalója annak, akinek szeretné – vagy ha el is jut, az illető nem érti meg. Ne bánkódjon, megvan az oka, hogy ez a kapcsolat miért nem jön létre pont most, de eljön majd az idő, amikor leesik ennek a valakinek, hogy ön mit szeretne mondani.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap annak kedvez, hogy egy rossz szokásával leszámoljon, legalább időlegesen felfüggesztve azt, de jó esetben véglegesen. Vágjon bele most, meg tudja csinálni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan dologba fog vagy fogott bele most, ami egy elég jelentősnek, nagy dobásnak, hosszú életűnek ígérkezik. A jelentősége lehet, hogy meglesz, de úgy néz ki, hogy nem fog olyan sokáig tartani, mint ahogy az a kezdet kezdetén tűnt-tűnik.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy szép sikert arat a mai napon, elismerést kap egy vagy több személytől. Úgy tűnik, hogy lehet, hogy még többet gondolnak önről, mint ami a valóság, de emiatt ne fájjon a feje, nem ez az a pillanat, amikor rá kell őket ébresztenie a valóságra. Lehet, hogy egyszer majd eljön annak is az ideje, de addig hadd legyen így az öné ez a siker.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy változás áll be ma a Bakok életében, ami az egyik oldalról úgy tűnhet, hogy egy igazi mérföldkő, de a másik oldalról nézve azt gondolhatja, hogy csak címkét cseréltek valamin, aminek a tartalma teljesen változatlan. Hogy melyik az igazság, az majd idővel eldől.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan emberrel tölt ma hosszabb időt, akivel jó és rossz tulajdonságaikat egyaránt erősítik egymásban. Gondolkozzon el a találkozó után ezekről a jó és főleg a rossz tulajdonságokról, mert van lehetősége változtatni!

Halak (02.19.–03.20.)

Felemelő, de egyben kicsit félelmetes érzés is: a mai nap egy váratlan eseménye arra figyelmezteti önt, hogy hiába hibáztat másokat bizonyos dolgokért, végső soron az ön életéért csak ön a felelős. Ön felel a saját döntéseiért, és igen, megvan a hatalma arra is, hogy még ma a jót tegye.

(Kiemelt kép: Shutterstock/evrymmnt)

Horoszkóp