Napi horoszkóp, 2022. november 21.: a Rák hatalmas lehetőséget kap, a Halak pénzhez jut

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. november 20., 20:00

Szerző:

Elkezdődik az új hét! Mutatjuk, hogy mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint. Izgalmas dolgokat ígérnek a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Új hét kezdődik a karrierje és a magánélete szempontjából is. Rengeteg mindent sokkal tisztábban fog látni, mint korábban, így könnyebb lesz meghoznia azokat a döntéseket, amiket eddig inkább halogatott. Most már mindent tisztán lát. 

Bika (04.20.–05.20.)

Bizonytalan lesz egy olyan dologgal kapcsolatban, amire egy barátja próbálja rávenni. Érdemes lesz hallgatnia a belső megérzéseire, mert talán ez is egy jel, hogy nem a jó döntés felé próbálják orientálni önt. Inkább hallgasson saját magára.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy barátjával remek nap elé néznek, valamint olyan mély beszélgetéseik lesznek, amik mindkettőjüknek jót fog tenni. Ne felejtse el, hogy máskor is bármikor számíthat a barátjára, ha baj van, nem kell egyedül szembenéznie mindennel! 

Rák (06.22.–07.22.)

A munkahelyén nagy lehetőséget kap, bebizonyíthatja, hogy milyen remek munkaerő. A főnöke nagyon elégedett lesz önnel, sőt a későbbiekben még komolyabb projektekkel bízza majd meg. Élvezze a sikert, mert tényleg megérdemli! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A párja ma valami olyat tesz, amire nem fog számítani, de pozitívan csalódik. A kapcsolatuk az elkövetkezendő hetekben még inkább megerősödik, hamarosan mindketten készen állnak arra, hogy még inkább elköteleződjenek egymás felé. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Ne okolja saját magát mindenért, ami a munkahelyén történik, mert képtelenség egyedül mindent kézben tartani. Vegye lazábban a dolgokat, mert ameddig a vezetőség nem változtat, ön nem tud egyedül mindent abszolválni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy régi szerelem felbukkanása az egész napját felforgatja. Hirtelen azt sem fogja tudni, hogyan reagáljon arra, hogy a régen látott ismerőse ott van ön előtt. Az már csak önökön múlik, hogy lesz-e ebből valami, vagy újra elengedik egymás kezét. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A kemény munka már hétfőn meghozza a gyümölcsét: a felettese annyira elégedett lesz önnel, hogy akár egy komolyabb pozíciót is felajánlhatnak önnek, de anyagi szempontból is önnek kedvez a csillagok állása, szóval a fizetésemelés is benne van a pakliban. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ne higgyen el mindent, amit mondanak önnek, mert egy jó ismerőse csúnyán átverheti. Bízzon a belső érzéseiben, ugyanis a szíve mélyén ön is tudja, hogy az illető szándékai nem őszinték, valami célja van azzal, hogy ennyire jó színben tünteti fel saját magát. 

Bak (12.22.–01.19.)

Jó hangulatban fog telni a ma nap a munkahelyén, sőt egy kollégájával még közelebb kerülhetnek egymáshoz. A meglepőbb az lesz, ha a munkatársa randevúra hívja, ön pedig hirtelen majd nem tudja, hogy mit mondjon. Ha az érzés kölcsönös, miért ne? 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Családi problémákkal kell szembenéznie, de ne csüggedjen, mert a nap végére sikerül elsimítani minden nézeteltérést. Szánjon időt egy kis önismeretre, valamint pihenésre, mert önnek is könnyebb lesz megoldani a konfliktusokat, ha jól érzi magát a bőrében. 

Halak (02.19.–03.20.)

Hihetetlen napja lesz! A csillagok úgy fognak állni, hogy bármit csinál abban szerencséje lesz, sőt akár egy jelentősebb pénzösszeget is nyerhet. Vigyázzon azonban, hogy ne bízza el magát túlságosan, mert még jönnek kemény napok a héten.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp