Napi horoszkóp, 2022. március 11.: fontos álmok, kellemes meglepetések, új lehetőségek napja!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

2022. március 11., 00:05

Szerző:

Ez a péntek az utolsó munkanap a hosszú hétvége előtt, ami már önmagában egy jó hír, de hogy ezen kívül milyen lesz az ön számára a mai nap, az kiderül az alábbi napi horoszkópból!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem érzi magát ma sem különösebben jó formában, de egy kellemes meglepetés jobb kedélyre deríti. Jelentőségteljes álmot fog látni az éjszaka, próbálja meg megérteni, elmélyülni abban, hogy mit jelenthet!

Bika (04.20.–05.20.)

Még ha ön nem is így érzi, csak úgy sugárzik önből ma az együttérzés. Ez előidézheti, hogy többen fordulnak ma önhöz megértést, figyelmet kívánva, mint ön szeretné. Ha nem fér bele a napba mindenki, ne csüggedjen, meg fogják érteni! A lényeg, hogy a hétvége előtt a végére érjen halaszthatatlan teendőinek!

Ikrek (05.21.–06.21)

Ma nyugodtnak és stabilnak érzi az érzelmi életét, és ilyenkor különösen jól jön egy kis önszeretet. Amikor alkalma nyílik rá, élvezzen valami jó és/vagy finom dolgot, mert könnyen lehet, hogy ez a nyugalom nem lesz hosszú életű!

Rák (06.22.–07.22)

Ma egy kellemetlen konfrontációban lesz része, de vigyázzon, ne adja be a derekát túl könnyen csak azért, hogy csillapodjanak ön körül a kedélyek! Lépjen kapcsolatba szeretteivel, mert ma váratlan híreket kaphat tőlük!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az ön számára a hosszú hétvége gyakorlatilag már ma elkezdődött, olyan nehezen tud figyelni a munkára, teendőkre, de az ön körül álló személyekre is. De azért ne menjen ez a nap se pocsékba: ha elakad, nincs önben inspiráció, változtasson valamit a megszokott rutinon, hátha így jobban fog haladni a feladatokkal!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma hajlamos túl sok időt tölteni kevésbé fontos dolgokkal, például a közösségi média olvasgatásával-nézegetésével. Ne hagyja, hogy a figyelme elterelődjön, a mai napon különösen szükség van önre a munkában, de a magánéletében is olyan egybeeséseket figyelhet meg, amikből fontos következtetéseket tud levonni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Olyan dolgokat tapasztal ma munka közben, amik következtében megkérdőjelezi, hogy egyáltalán ez-e az ön pályája. Ha úgy érzi, kezdjen el körülnézni új lehetőségek után még ma, de vigyázzon, ne hozzon elhamarkodott döntést a karrierjéről!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az univerzum vezetni szeretné önt, de mostanában sokszor kételkedik saját intuíciójában. Ha úgy érzi, nem tudja, merre tovább, a mai nap remek alkalom egy kis elmélyedésre, befelé figyelésre – akár sport, akár meditáció közben. Meg fognak érkezni a válaszok.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, ma irreleváns dolgokkal bombázzák önt, de vigyázzon, ne hozzon elhamarkodott döntést anélkül, hogy figyelembe venné a többi érintett személy érzelmeit! Akármennyire is biztosnak érzi önmagát, hallgassa meg, kérje ki bátran mások véleményét is, próbáljon meg mindenkit számításba venni!

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napon muszáj lesz kilépnie a komfortzónájából. Bármennyire is nehéz ezt megtenni, higgye el, megéri! Egy bizonyos kérdésben nem tudja, hányadán áll a partnerével, akár ennek megbeszélése is jó alkalom lehet arra, hogy kimozduljon a kényelmes, megszokott sémákból.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Amikor pont a pihenésre készülne, több feladat zuhan majd be, mint amire számított. Vigyázzon, hogy ne vállalja túl magát, maradjon idő valamennyi feladatra és aztán egy kis lazításra is!

Halak (02.19.–03.20.)

Valamiért ma visszafogja magát, pedig nem feltétlenül van erre szükség. Még ha elsőre kicsit félelmetesnek is tűnik, ne riadjon vissza, használja a tehetségét, valósítsa meg kreatív ötleteit!

Még több horoszkóp:

Heti horoszkóp 2002. március 7-13.: a hétnek a vége még hátravan!

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kostikova Natalia)