Napi horoszkóp, 2022. június 14.: az Ikreknek titkot kell tartaniuk, a Skorpióra fontos beszélgetés vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. június 14., 00:02

Szerző:

Íme a mai napi horoszkóp, ami egy-egy gondolattal kis előrejelzést ad erre a keddre. Keresse ki alább a születési napjának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, önnek mit üzen mára az asztrológia! Ne feledje: egész héten minden reggel friss horoszkóppal várjuk önt a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma időt tölthet egy olyan személlyel, akit kedvel, de időt kell töltenie egy olyannal is, akit nem. Keresse meg magában az utóbbi átvészeléséhez szükséges türelmet, és ne feledje, a leggyorsabban és problémamentesen úgy tud túljutni a dolgon, ha nem reagál a provokációra akkor sem, ha nem ért egyet.

Bika (04.20.–05.20.)

Itt a nyár, a rengeteg napsütés időszaka – most tegyen valamit a bőréért! A megfelelő napkrém-használat egy jó kezdet, de nem feltétlenül elegendő, ha azt szeretné, hogy az idő múlása kevésbé látszódjon a bőrén. Ne érezze magát hiúnak csak azért, mert vigyáz a bőrére, ez nem elsősorban a szépségről, hanem a jóllétről és egészségről szól!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Támad egy ötlete a mai nap folyamán, és következő gondolata az, hogy kinek mesélje el. Ha nem jut eszébe rögtön az ideális személy, gondoljon csak bele: nem jobb, ha ezt az ötletet egyelőre titokban tartja és nem mondja el senkinek? Adódik majd a mai napnál jobb alkalom is, amikor az ötletét bevetheti.

Rák (06.22.–07.22.)

Minden kezdet nehéz, például a mai nap sem indul(t) kifejezetten zökkenőmentesen a rákoknak. Viszont ami a jelenben bosszúság, az a jövőben még hasznos lehet, szóval próbáljon úgy túllendülni a nap apró-cseprő bosszúságain, hogy közben kicsit távolabbról próbál tekinteni a pillanatra!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rengeteg fogadkozás és tervezgetés volt az elmúlt napokban. Eljött az ideje, hogy ma megtegye az első lépést a megvalósítás felé! Ne halogassa a dolgot azzal, hogy majd lesz kedvezőbb alkalom is, a legjobban teszi, ha rögtön a tettek mezejére lép!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap megajándékozza a szüzeket egy tökéletes pillanattal, amikor megtapasztalhatják, milyen, amikor minden egyensúlyban van. Figyeljen tehát az események folyására, és ne hagyja elsiklani ezt a pillanatot, hanem zárja a szívébe és tanuljon belőle! Mit tud tenni azért, hogy több ilyen pillanatot élhessen meg?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagyon szép dolog segíteni, de ma felmerül önben, hogy lehet, hogy nincs értelme olyanoknál próbálkozni, akik maguk nem gondolják magukról, hogy segítségre szorulnának. Ha úgy érzi, hogy az erőfeszítéseinek semmi értelme, keressen inkább egy másik módot, hogy energiáit jobb dologra fordíthassa és valós pozitív változást érhessen el!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kicsit gépiesen végzi a munkáját az utóbbi időben, és ez megnyitja az utat a kisebb hibák végzése felé. Lesz ma egy beszélgetése a munka kapcsán, feltehetőleg egy kollégával vagy ügyféllel – figyeljen, mert ebből a beszélgetésből kiderülhet, min érdemes változtatnia!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A nyilasok számára a mai nap a stressz levezetésének napja lehet, ha megtalálják a megfelelő módot, hogy kiengedjék a felgyülemlett gőzt. Lehet az egy jó beszélgetés, vagy inkább egy kis egyedüli elmélyülés, vagy akár sport, mozgás, tánc! Nagyon szüksége volt már erre és sokkal jobban fogja érezni magát utána.

Bak (12.22.–01.19.)

Nincs 100%-ig meggyőződve valamiről, ma mégis kipróbálja. Ne aggódjon, ez a nap hadd legyen a kísérletezésé, csinálja azt a bizonyos dolgot ezúttal másképp. Még ha nem is arat osztatlan sikert az új módszer, mindenképpen tanulságos vállalkozás lesz.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap rá fog döbbenni, hogy bár egyáltalán nem ez volt a szándéka, tettével pont egy illető malmára hajtotta a vizet. Jó alkalom ez egy pillanatra elgondolkodni, hogy milyen sok emberre lehetnek hatással az ön cselekedetei – pozitívval és negatívval egyaránt!

Halak (02.19.–03.20.)

Bár sokszor vágyódik arra, hogy felismerjék, elismerjék és kitűnjön a szürke tömegből, a mai napon megtapasztalja, hogy bizonyos esetekben viszont roppant értékes dolog lehet az anonimitás. Figyeljen oda, hogy a közösségi médiában mit oszt meg magáról!

Még több horoszkóp:

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára ez a hét különösen fontos testi-lelki jóllét szempontjából

3 csillagjegy, akiknek szerelmesen indul a hét

3 csillagjegy, akiknek a pénzhoroszkóp csupa jót ígér

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zoom Team)

Horoszkóp