Napi horoszkóp, 2022. július 7.: a Kosnak meg kell húznia a határokat, a Nyilas kalandot akar

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. július 7., 00:04

Szerző:

Mutatjuk a friss napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érzi nincs energiája arra, hogy mások problémáit is ön oldja meg, hiszen megvannak a saját feladatai és dolgai, amikkel foglalkoznia kell. Ne féljen megmondani, ha úgy érzi, hogy néhány kollégája átlépi azokat a bizonyos határokat és amíg ők lazsálnak önnel akarják elvégeztetni a piszkos munkát. 

Bika (04.20.–05.20.)

Valaki ma egész nap az idegein táncol, ezért pedig nem tud rendesen pihenni. Ráfér önre, hogy kikapcsolja az agyát kicsit, ezért ne hagyja, hogy valaki más miatt ne legyen ideje saját magára. Ne féljen kiállni saját magáért semmilyen esetre sem!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy kollégáján észreveszi, hogy szeretne közelebb kerülni önhöz, ám a szándékai nem teljesen tiszták egyelőre. Ha nem tudja eldönteni, hogy az illető többet akar vagy esetleg csak barátságos akkor valahogy próbálja meg rávezetni, hogy magától mondja ki, mit is szeretne öntől pontosan. 

Rák (06.22.–07.22.)

Ma egy fontos feladat során megtanulhat egy leckét, ami a későbbiekben is hasznára fog válni. Ha most szomorú is, mert valami nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezte, ne bánkódjon sokáig, mert hamarosan sikerélményekben lesz része. A kemény munka ki fog fizetődni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy közeli barátja füllentett önnek, ám az illető le is bukott. Érthető, hogy haragszik, amiért a barátja nem volt őszinte, de gondolja át, hogy biztosan kell-e ekkora ügyet csinálni belőle. Ha kicsit jobban megvizsgálja a helyzetet akkor rájön, hogy a bolhából csinálhat elefántot, ez pedig senkinek sem lesz jó. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A munkahelyén ma mindenki értékelni fogja a kemény munkáját és természetesen nem csak szavakkal fogják dicsérni, de hamarosan tettekben is kifejezik a felettesei, hogy mennyire számítanak önre. Elképzelhető, hogy hamarosan fizetésemelést kap. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne siettesse a dolgokat! Néha a jó dolgokhoz tényleg türelem kell. Higgye el, hogy idővel meg fogja látni azokat az eredményeket, amelyekre már régóta vár a munkahelyén és a magánéletében is. Az estét pedig töltse kikapcsolódással, mert túl sokat dolgozott az elmúlt napokban!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Úgy érzi, hogy kifut az időből és nem fog időben végezni a teendőivel. Ne izguljon! Minden készen lesz a maga idejében és egyébként is a kollégái és a felettesei is egy nyugisabb napjukat élik, így őket sem érdekli annyira a határidők tűpontos betartása.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma újdonságra és izgalmakra vágyik! Szerencsére a párja is vehető lesz az új kalandokra így olyan közös programokat csinálhatnak, amelyeket mindketten imádni fognak és még közelebb is kerülnek egymáshoz. Közben pedig komoly témák is szóba kerülhetnek, amelyekről már régóta akartak beszélni.

Bak (12.22.–01.19.)

Több komoly beszélgetésre is sor kerülhet a mai nap során. Az egyetlen dolga, hogy adjon önmagának engedélyt arra, hogy megnyíljon annak, aki mellett biztonságban érzi magát! Higgye el, jól fog esni önnek is, hogy végre megnyílhat és őszintén beszélhet azokról a dolgokról, amikről korábban nem mert vagy nem akart.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon fontos lesz, hogy húzzon egy vonalat, ugyanis egy önhöz közelálló személy át fog lépni bizonyos határokat. Fontos, hogy attól, hogy szeretünk valakit, nem engedhetjük meg neki, hogy ott használjon ki, ahol csak tud. Mindig a saját határai legyenek az elsők!

Halak (02.19.–03.20.)

Ha a mai napon tud időt szentelni annak, hogy utánanéz egy olyan kérdésnek, ami régóta foglalkoztatja önt, rengeteget tanulhat és fontos felfedezéseket tehet. Figyeljen az érzelmeire, de hallgasson az eszére is, mert valakinek nem biztos, hogy egyenesek a szándékai ön felé.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek változások jönnek el magánéletükben

3 csillagjegy, akiknek beindul a karrierje

3 csillagjegy, akiknek a szerelmi életük fontos szerepet kap júliusban

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp