Napi horoszkóp, 2022. augusztus 23.: a Kos nehezen kel, az Oroszlán szerelmes napra számíthat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 22., 20:00

Szerző:

A hét második napjára is rengeteg mindent ígér az asztrológia. Keresse ki a csillagjegyet és tudja meg, hogy önnek mit üzen a napi horoszkópja!

Kos (03.21.–04.19.)

Nehezen indul a reggel, kicsit olyan mintha bal lábbal kelt volna. Próbáljon kicsit pozitívabban állni a dolgokhoz, mert rengeteg jó hír vár önre a nap folyamán, sőt többen is tanácsot fognak kérni öntől, azért mert bíznak a szakértelmében és a tudásában. Ne hárítsa el ezeket a segítségkéréseket! 

Bika (04.20.–05.20.)

Nincsen jó hatással önre az egyik kollégája és ez a többieknek is szemet szúr. A pletykálkodást és a szórakozást hagyják a munka utánra, mert a főnökének sem fog tetszeni, ha ez az új barátság a munka rovására megy. Adjon bele többet és mutassa meg, hogy mit tud valójában! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nincsen tisztában az érzéseivel egy fontos személy iránt. A legjobb lesz, ha egy ideig külön vonul és elgondolkodik, hogy mit szeretne valójában. Érthető, hogy nem szeretné elveszíteni, de fel kell készülnie, hogy ez is benne van a pakliban, ha teljesen másképpen tekintenek egymásra. Legyen őszinte saját magával is. 

Rák (06.22.–07.22.)

Több akadályba is ütközik a mai nap során a családjával kapcsolatban. Nem jutnak dűlőre egy fontos kérdésben és ez több vitát is szülhet. Próbálja meg minél higgadtabban kezelni a helyzetet és nem túlságosan dühösen reagálni egy-egy csúnya kommentre a rokonaitól. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A szerelmi életén lesz a fókusz a mai nap során. Szingliként és párkapcsolatban élőként is pozitív változások jönnek az életébe. Ha egyedülálló, találkozhat valakivel, aki mindent megváltoztat. Ha kapcsolatban él, a párja egyre inkább azt érzi, hogy még inkább elköteleződne, ezt pedig ön egyáltalán nem fogja bánni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma végre úgy érzi, hogy kiélheti a kreatívitását! Egy olyan hobbit fog találni, amiben tényleg kiteljesedhet és a lelki békéjét is megtalálja. Szánja ezt az időszakot arra, hogy kikapcsolódjon és közelebb kerüljön önmagához. Ne aggódjon annyit feleslegesen, mert minden a legnagyobb rendben lesz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem érzi magát túl aktívnak, de a barátai több programra is ráveszik a délután és az este folyamán. Habár szívesebben mondana nemet, a végén rájön, hogy remek időt töltött a szerettei társaságában és végre sikerült feltöltődnie. Csináljon több olyan programot, ami boldoggá teszi!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A felettesével egy fontos kérdésben nem értenek egyet. Nos, attól függetlenül, hogy valószínűleg önnek van igaza, erről csak észérvekkel tudja majd meggyőzni a főnökét. Csillapodjon le kicsit és fusson neki újra, sokat számít miképpen adja elő az ötletét. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Csúnya pletyka áldozatává válhat és a legrosszabb az egészben az, hogy egy önhöz közelálló személytől indult az egész. Mindenképpen kérdezzen rá az illetőnél, hogy mivel érdemelte ki ezt a "kedves" bánásmódot, de ne szomorkodjon sokáig miatta, mert nem magát kell hibáztatnia azért, ami történt. 

Bak (12.22.–01.19.)

Családi problémákkal kell szembenéznie, de ne aggódjon, mert ha összetartanak akkor együtt mindent megoldhatnak. Egy rokonának komoly segítségre lesz szüksége. A legfontosabb azonban, hogy érzelmileg is támogassa a nehéz időszakban és biztosítsa arról, hogy nincs egyedül a jelenlegi helyzetében. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma összecsapnak a feje felett a hullámok és a határidőnaplóját sem tudja már követni annyi a teendője. Nem szégyen segítséget kérni, ha úgy érzi, hogy a sok mindent nem tudja egyedül csinálni. A munkahelyén és a családjában is rendelkezésére állnak azok, akiktől támogatást vár. 

Halak (02.19.–03.20.)

Már kedden rendkívül fáradtnak érzi magát. Ha teheti a délutánt és az estét töltse pihenéssel és ne agyaljon túl sokat a munkán, mert attól nem lesz jobb a helyzete. Próbálja meg kipihenni magát és a hét hátralévő része könnyebb lesz. Ha lelkileg sincs a toppon, beszéljen valakivel, akire mindig számíthat!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akinek rengeteg pénzt ígér a horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a most következő napokra

Karrierhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy nagy változásra számítson a munkahelyén

(Kiemelt kép: Shutterstock - Balaguta Evgeniya)

Horoszkóp