Napi horoszkóp, 2022. augusztus 2.: a Szűz szerelmi gondokkal küzd, a Nyilas elbizonytalanodik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 1., 20:00

Szerző:

Kezdje az új hetet, augusztus első hetét a friss napi horoszkóppal! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a keddre az asztrológia! Ne felejtsen el visszajönni holnap sem, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz nap elé néz, mert egyáltalán nem szeretne kompromisszumot kötni egy komoly témával kapcsolatban a munkahelyén. Nos, néha be kell látnia, hogy talán a másik személy ötlete most jobb, vagy hatékonyabb. Ez nem azt jelenti, hogy nem végzi jól a munkáját, sőt mindenki tudja, hogy remekül teljesít.

Bika (04.20.–05.20.)

Mesés napnak nézhet elébe! Ha a szabadságát tölti, biztos lehet benne, hogy produktív napja lesz és minden olyan hobbira lesz ideje, amiket az elmúlt időszakban a sok munka miatt háttérbe kellett szorítania. Ha esetleg egy új vállalkozáson töri a fejét, itt lehet a remek alkalom, hogy kitalálja, mivel foglalkozna szívesen.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csúnyán összekaphat a főnökével, mert támadásnak vesz valamit, ami valójában nem volt az. Jobb lesz, minél előbb tisztázni a helyzetet, ha nem szeretné, hogy a héten többi napján is ilyen nyomott hangulatban kelljen együtt dolgozniuk. Higgye el, hogy minden megoldható! 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy utolsó közös nyaralást terveznek a párjával még az idei nyárra, de az elképzeléseik nagyon mások. Próbáljanak meg egy olyan helyszínt választani, ami mindkettőjük számára egy olyan úti cél, ahová szívesen ellátogatnának. Emellett, ügyeljenek arra is, hogy fölöslegesen ne vitázzanak anyagi kérdéseken. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Sikerül elérnie a célját, ezért érhető módon egész nap csak mosolyogni fog! Hatalmas sikert ért el a karrierjében ez igaz, de ne felejtsen el azokkal ünnepelni, akik segítették és támogatták mindvégig. A családja és a barátai értékelni fogják, ha rájuk is gondol, csapjanak egy bulit!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem tud döntést hozni egy fontos párkapcsolati kérdésben és leginkább a családjától várja a segítséget. Nos, lássuk be, hogy nem nekik kell eldönteniük, hogy továbbá kellene küzdenie, vagy inkább elengedni a már nem működő szerelmet. Ne halogassa, üljenek le a párjával és beszéljék meg azt, amit megkell. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma nagyon nem találja a helyét a világban és bármibe fog hamar megunja. Kicsit próbáljon meg arra fókuszálni, hogy összeszedje magát és pihenjen, ha úgy érzi, hogy arra van szüksége. Ne aggódja túl a dolgokat, hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma minden sikerülhet a Skorpió jegy szülöttjeinek! A munkahelyen és a magánéletben is sikerek érhetik és több jó hírt is kaphat a nap folyamán. Tartsa meg ezt a pozitív hozzáállást és a hét többi napja is remek hangulatban fog telni. A nagy feladatokat is próbálja meg ma megcsinálni, mert még azok is könnyűnek tűnnek ilyen lelkesedéssel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy üzenet, vagy egy álom elbizonytalanítja egy olyan személlyel kapcsolatban, akinek a jó szándékaiban mostanáig biztos volt. Nem árt, ha hallgat a megérzésire, de fontos, hogy ne vádaskodjon azonnal. Ha valamit kérdezni akar kérdezzen, de ne gondoljon rögtön a legrosszabbra. 

Bak (12.22.–01.19.)

Tanácsot kér ma öntől egy közeli barátja. Próbáljon meg őszinte lenni, de nem bántó. Ne felejtse el, hogy még ha úgy is gondolja, hogy a barátja őrültséget csinált, önhöz fordult tanácsért és ha csak megszidja az nem fog segíteni a helyzetén. Tegyen meg mindent, amit lehet az ügy érdekében. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma bebizonyosodik, hogy mennyi olyan közeli barátja és kollégája van, aki bármikor bármilyen helyzetben kiáll önért. Erre koncentráljon, ne pedig a nehézségekre, amikkel ma szembesülnie kell. Próbálja meg a pozitív dolgokat nézni, mert hamarosan jó hírt fog kapni! 

Halak (02.19.–03.20.)

Ha egy mód van rá, ma ne hozzon meg komoly és fontos döntéseket, főleg ne, ha pénzügyi dolgokról van szó, mert pórul járhat. Ne adjon kölcsön, ne kérjen kölcsön, ne is fektessen be semmibe, de a megtakarításairól se ma döntsön inkább!

Még több horoszkóp

Havi horoszkóp, 2022. augusztus: a Rák lép és győz, a Mérleg közösségben találja meg önmagát

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp