Napi horoszkóp, 2022. augusztus 18.: a Rák megmutatja magát, a Skorpió erőt merít

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 17., 20:04

Szerző:

Ha a csütörtöki napi horoszkópját keresi, jó helyen jár! Alább találja az asztrológia előrejelzését erre a napra, és ha elolvasta a mai napi üzenetet, az oldal alján még további horoszkóp-összeállításokat ajánlunk az ön figyelmébe. Térjen vissza a 168.hu-ra holnap is, mert friss hírek mellé a Horoszkóp rovatban minden nap talál újdonságot!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy újabb nyugis, átlagos hétköznapnak tűnhet ez, de ne dőljön be a látszatnak! Nagyon fontos ez a mostani, relatíve békés időszak, mert most töltődik fel energiával, most vértezi fel magát azzal a derűvel és belső békével, ami a későbbiekben nagyon jól fog jönni!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy új ötletet vet fel egy közösségben (pl. a családban vagy a munkahelyén), és jól teszi, mert a többiek (ha nem is mindenki kivétel nélkül, de a döntő többség) ön mögé állnak. Fordított esetben ne felejtse el ön sem támogatásáról biztosítani azokat, akik olyasmit kezdeményeznek, amit ön is támogat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Vannak napok, amikor a leghétköznapibb dolgok is egy tesztnek vagy próbatételnek tűnhetnek – ez a mai egy ilyen nap lesz az Ikrek csillagjegyben születettek számára. Ne csüggedjen, tegye oda magát, bár lesz küzdelem a napban, megvan önben az energia, hogy végigcsinálja, és nem is akárhogy!

Rák (06.22.–07.22.)

Ezt a napot arra készítette elő a sors, hogy ön megmutathassa magát, olyannak, amilyen. Itt az alkalom, hogy önmaga legjobb verziójává váljon és minden egyes tette mögé odategye teljes személyiségét. Ne fogja vissza magát – aki számít, az meg fogja önt látni, méghozzá úgy, ahogy az illetőnek önt látnia kell!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rácsodálkozik, mennyire hozzászokott már egy problémához, amit annak idején hiába próbált megoldani, és azóta is fennáll. Nem a probléma oldódott meg, hanem ön, illetve az élet igazodott hozzá, és szép lassan jelentőségét vesztette. Ilyen is van.

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap a Szűz csillagjegyűek számára arra elsőrendű, hogy meghozzanak egy fontos döntést. Amit már régóta halogat, abban kellő körültekintés után foglaljon állást most, nagyban megkönnyíti majd ezzel az elkövetkezendő napokat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Végre levethet magáról egy régóta terhes kötelezettséget. Mint minden, a szabadság is relatív – ön most ennyivel is szabadabb lett, élvezze ki!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a nap a Skorpió csillagjegyben születettek számára elsősorban akkor kedvez, ha csoportban vannak. Különösen jól megy ma a közös munka a többiekkel a közös célért. Könnyen ráhangolódik másokra és erőt tud meríteni a lelkesedésükből.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttei ma egy extra adag energiának örülhetnek. Felhasználhatja ezt a munkában vagy a sportban is, vagy akár arra, hogy egy kicsit önmagába mélyed, próbálva megérteni, hogy honnan jött ez az extra adag energia, vajon kitől kapta, mivel érdemelte ki. A válaszok, mint mindig, ezúttal is önben vannak.

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy néz ki, hamarosan szaporodni fognak az ön előtt álló megpróbáltatások, ezért fontos, hogy most ne merítse ki fizikai és spirituális tartalékait, sőt, gyarapítsa őket, amennyire lehetséges! Ma különösen sokat segít, ha vigyáz magára, kedves önmagához és építi önmagát, akár elmélyüléssel, mozgással, tánccal is!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy feladat vagy kötelezettség könnyebbnek bizonyul annál, amire ön számított. Biztos, hogy az elvégzendőket becsülte túl? Nem lehet, hogy az is benne volt a dologban, hogy alábecsüli saját képességeit? Jó alkalom ez a mai nap az önismerete fejlesztésére, használja ki!

Halak (02.19.–03.20.)

Nem gyakran érzi úgy valaminek a láttán, hogy most valóban megbotránkozott, de sajnos ez a nap elhoz egy ilyen pillanatot is. Figyelje meg, pontosan mi váltotta ki önből ezt az érzést, mi az az érték, aminek védelmében ennyire tiltakozik az ön lelke az ellen, amit látnia-tapasztalnia kellett!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a most következő napokra

Karrierhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy nagy változásra számítson a munkahelyén

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a héten a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zoran Pucarevic)

Horoszkóp