3 csillagjegy, akiknek flört, romantika, szenvedély színezi majd a hétvégéjét a horoszkóp szerint

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy számára ígéri a legtöbb érintést-érzelmet a szerelmi horoszkóp erre a hétvégére.

2022. szeptember 23., 14:19

Szerző:

Visszavonhatatlanul itt az ősz, de a szerelmi horoszkóp szerint 3 csillagjegy számára még visszatér a nyár a hétvégén némi flört, romantika, szenvedély formájában. Kérjük, olvassa el alább, melyik 3 csillagjegyről van szó, aztán várjuk vissza holnap a 168.hu Horoszkóp rovatában, ahol minden nap friss asztrológiai összeállításokat olvashat!

Kos (03.21.–04.19.)

Érzelmi hullámvasút lesz ez a hétvége a Kos csillagjegy szülöttei számára. Rengeteg különböző érzést, szenvedélyt fog megtapasztalni, és jól is teszi, ha elébe megy ezeknek, hogy egy kis színt vigyen az életébe a dolgos, de kissé monoton hétköznapok után. Igen, lesznek hullámvölgyek is, de ezek csak azt szolgálják majd, hogy a csúcsok annál magasabbnak tűnjenek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lesz egy olyan romantikus, meghitt mozzanata a hétvégének, amikor szinte eggyé válik partnerével. Ha ön most erre azt mondja, hogy dehát nem is vagyok kapcsolatban: ez a pillanat nem feltétlenül egy párkapcsolati partnerrel következik be, sőt, elképzelhető, hogy nem is jár érintéssel, sőt, akár beszéddel sem. De meg fogja tapasztalni az együttlét egy új minőségét, ami úgy is lehet érzelmes és felkorbácsoló, ha esetleg semmi komolyabb nem követi később.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegek számára egy új kalandot, új érzéseket hoz ez a hétvége. Ha ön már kapcsolatban van, ebben a kapcsolatban partnerével közösen fedezheti fel a szenvedély egy teljesen új formáját. Ha ön szingli, akkor ez a hét egy új flört, egy új ismeretség formájában kalauzolhatja önt új, még felfedezetlen területekre.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alex Gukalov)

Horoszkóp