Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek áldást és harmóniát hoz a téli napforduló és a Bak hava

A téli napfordulóval holnap megkezdődik a Bak hava, ami a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy számára nagyon pozitív időszak lesz.

2023. december 21., 11:31

Szerző:

Ha ön rendszeres horoszkóp-olvasó, bizonyára tudja, milyen fontos korszakhatár a holnapi nap. Pénteken lesz a téli napforduló, azaz az év leghosszabb éjszakáját követően szép lassan újra hosszabbodni kezdenek a nappalok. Másrészt ezzel a nappal kezdődik a Bak hava, ami a következő 3 csillagjegy számára egy igen harmonikus, áldással, örömmel teli időszak lesz.

Szűz (08.23.–09.22.)

Minden jó, ha vége jó! Nem volt egy egyszerű év ez a 2023-as, de a Szűz számára igen pozitív módon, nagyon szép napokkal fog véget érni az esztendő. Sőt, az új év is rengeteg áldással kezdődik majd. Az ön dolga az, hogy felismerje, mire van igazán szüksége a lelkének és a testének egyaránt, hogy tudja, mire fordítsa, hogyan hasznosítsa azt a sok pozitív energiát, amivel az univerzum most el fogja önt halmozni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió számára a szerettein keresztül érkezik meg az áldás a most következő hetekben. Megérte az ünnepekre való felkészülés, a ráhangolódás, mert most olyan állapotba kerül, hogy könnyebben ki tudja nyitni a lelkét az önhöz igazán közel állók felé, tud adni és kapni egyaránt. Ezek a kapcsolatok rendkívüli gyógyító, megtartó és megerősítő hatással lesznek önre a most következő hetekben. Mindennél többet érnek a szeretteivel töltött harmonikus percek és órák.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak számára áldással teli hónap lesz a Bak hava, ami gyökeres változást hoz majd. Figyelje meg a természetet: bár már holnap túl leszünk a napfordulón, és a változás megkezdődik a színfalak mögött, hetek kellenek ahhoz, hogy a bőrünkön is érezni kezdjük, hogy itt valami nagy dolog történt. Ezzel párhuzamosan ugyanilyen mélyről jövő, rendkívül pozitív változás áll be szép lassan a Bak életében is a most következő hónapban. A sötétség, a nehézségek időszaka véget ért, fogadja el az áldást, amiben a világegyetem önt részesíti; hagyja, hogy megkezdődjön az új korszak!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Anna Om)