Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy nagyon biztató jó hírt kap a hétvégén

A következő 3 csillagjegy szülötteinek sokatmondó jó hírt ígér a horoszkóp a hétvégére.

2023. december 1., 11:26

Szerző:

Itt a hétvége és ez a víkend remek hír érkezését jelenti majd a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülötteinek.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz számára egy igencsak biztató hírt jelez előre a horoszkóp a most következő időszakra, ami úgy tűnik, az első jó hír lehet egy hosszabb sorozatból. Plusz még valamit előrevetít az előrejelzés ezzel kapcsolatban: egy nő alakját. Ez azt jelenti, hogy ezt a bizonyos jó hírt vagy egy nő fogja hozni az ön számára, vagy a hír valahogy másként lesz kapcsolatos egy önhöz közel álló nővel.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas fontos hírt kap a hétvégén, amiből úgy tűnik, egy hosszú ideje kritikus dolog vagy ügy a fordulópontjához érkezhetett. Ez az első fecske ugyan nem feltétlenül csinál azonnal nyarat, de ez a mostani hír egyértelműen arra utal, hogy végre pozitívba fordulhat egy negatív trend, helyrejöhet, ami tönkre ment. Egyértelmű az üzenet: ne adja fel a reményt, tegyen meg mindent a jó ügy érdekében, hiszen látja, hogy van értelme!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, mostanában rengeteg rossz hír érkezik, és mi tagadás, tényleg kijut az aggasztó dolgokból mostanság. Na de épp ezért lesz különösen fantasztikus érzés jó hírt kapni még ezen a héten: végre valami, ami feledteti a negatív vagy nyomasztó történéseket, és reményre ad okot!

(Kiemelt kép: Shutterstock)