3 csillagjegy, akik extrapénzhez jutnak a jövő héten a horoszkóp szerint

A horoszkóp nagyon pozitív a jövő hétre a pénzt illetően a következő 3 csillagjegy számára!

2023. június 24., 20:07

Szerző:

A jövő heti horoszkóp egy részletét mutatjuk már most: a pénzhoroszkóp a következő 3 csillagjegy számára a legpozitívabb most!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A jövő hét extrapénzt kínál majd önnek, de nem szerencsejátékról, nyereményről vagy adományról van szó: önnek is tennie kell azért, hogy a lehetőséget felismerje és kihasználja. Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, mert most megéri!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ne egy nagyobb összegre számítson a Skorpió! A horoszkóp azt mutatja, hogy apró, kicsi bevételekkel és elmaradó kiadásokkal indul gyarapodásnak a jövő hét kezdetétől. Nem egyik pillanatról a másikra áll be egy drámai változás, de a most induló, anyagilag pozitív tendencia, könnyen lehet, hogy hetekig, hónapokig is eltarthat majd.

Bak (12.22.–01.19.)

Ugye, hogy volt egy olyan érzése, hogy most már itt az ideje, hogy valami jó történjen önnel? Nos, az előérzetét a jövő hét végre beigazolja: extrapénzhez jut majd, ami persze nem oldja meg egy életre minden gondját, de azért érezhetően megkönnyít rengeteg dolgot. A pénz nem egyenlő a boldogsággal, de azért jól tud jönni néha.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Mix and Match Studio)