Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy hatalmas horderejű jó hírt kap hamarosan

Fontos dologról ígér jó hírt a horoszkóp 3 csillagjegy szülötteinek a most következő napokra. Nézze meg, kikről van szó!

2024. február 20., 11:02

Szerző:

Ha jó hírt vár: most megérkezik a horoszkóp szerint, legalábbis akkor, ha a következő 3 csillagjegy valamelyikében született! Mutatjuk, mit ír nekik az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Sokszor halljuk a „van egy jó hírem és egy rossz” típusú felvezetést, és ezúttal pontosan ez lesz a helyzet a Kos életében. Egyszerre fog kapni egy örvendetes és egy kevésbé kellemes hírt, de szerencsére a két dolog nem lesz egyensúlyban, méghozzá a pozitívum javára nem. A jó hír ugyanis jóval nagyobb horderejű lesz, feledtetve a másikat, szóval ezúttal sem lesz érdemes a negatívumra koncentrálni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán csillagjegy szülötte a karrierjét, munkáját, előmenetelét érintő jó hírt kap, minden bizonnyal még a héten, esetleg a jövő hét hétfőn. Ön egyértelműen jól jár ezzel az újdonsággal, de ez nem feltétlenül igaz valamennyi kollégájára. Lehet, hogy lesz, akit az ön számára előnyös hír hosszú távon negatívan érint majd, de hát ilyen az élet.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan jó hírt kap hamarosan (a horoszkóp még erre a hétre jelzi előre az értesülés érkezését), amire régóta várt. Ne engedje, hogy az első pillanatban üröm keserítse meg az örömöt, csak azért, mert nem pontosan úgy érkezett meg a jó hír, ahogy ön azt várta vagy elképzelte, esetleg nem pontosan azzal a tartalommal. Bízzon az univerzumban, mert most is meg fogja mutatni, hogy úgy volt ez jó, ahogy megesett, ennek így kellett történnie.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Krakenimages.com)