Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek most következik a hónap legszuperebb hétvégéje

Rendkívül pozitív előrejelzéssel kecsegtetni a hétvégi horoszkóp a következő 3 csillagjegy szülötteit!

2024. június 14., 11:32

Szerző:

Ahogy szoktuk, péntek este érkezik a teljes hétvégi horoszkóp, de már most pillantsunk előre erre a hétvégére! A prognózis kiemelkedően pozitív a következő 3 csillagjegy számára – mutatjuk, melyik jegyekről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

Lesz egy esemény a Kos hétvégéjében, ami hatalmas örömet okoz majd. Innentől kezdve jó ideig semmi sem hozhatja majd le önt a földre, ennek a pozitív eseménynek a fénye mindent beragyog majd nemcsak most szombat-vasárnap, hanem a jövő héten is vagy még tovább. Használja ki ezt a szép időszakot, élvezze a nyarat, ne fordítsa a figyelmét túl sokáig a múlt gondjai vagy a jövő bizonytalanságai felé, most a jelen a legfontosabb!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha ön eddig nem hitt az áldásokban, akkor könnyen lehet, hogy ezután a hétvége után megváltozik majd az álláspontja. Valaki szívből jövő jókívánságban, áldásban részesíti majd ön, sőt, könnyen lehet, hogy nem is csak egyvalaki. És a vonzás törvénye igenis működik majd, meglátja, valóban bekövetkezik majd az a gyönyörűséges dolog, ami az áldásban szerepelt. Figyelje bátran a hétvégén az ön körül lévő embereket, mert nem biztos, hogy az illető közli majd önnel a jókívánságait – előfordulhat, hogy ez a bizonyos áldás csak egy belső imaként, fohászként hangzik el ennek a személyben a lelkében, de ettől még nem lesz kevésbé hatásos!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Hirtelen berobban a nyár a Vízöntő életébe ezen a hétvégén, és most nem (csak) az időjárásra gondolunk. Olyan energiákat és ajándékokat kap most ön az univerzumtól, amiknek birtokában szinte észre sem veszi, olyan gyorsan teszi le a hétköznapok problémáit, hogy szabadon és örömmel feloldódjon a pillanatban. Csodás élmények várják a Vízöntőt ezen a hétvégén függetlenül attól, hogy utazik-e vagy otthon marad, hogy szűk körben pihen vagy sokadmagával partizik, esetleg várja egy kis munka is. Vasárnap estére tele lesz a szíve napfénnyel!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp