Horoszkóp: ezt a 3 csillagjegyet mintha burok oltalmazná minden bajtól egész februárban

A következő 3 csillagjegy szülötteit érezhetően védik majd a csillagok egész hónapban.

2024. február 1., 12:00

Szerző:

Elkezdődött február hónap, és a horoszkóp előrejelzése szerint a most következő 4 hét különleges időszak lesz ennek a 3 csillagjegynek. Ők ugyanis érezni is fogják, hogy ezúttal mellettük állnak a csillagok, védi, oltalmazza őket az univerzum minden bajtól. Ha a februári szerelmi horoszkópra is kíváncsi, kattintson át a Cosmpolitanhez!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy nagy megpróbáltatás vár önre februárban, ezt minden bizonnyal tudja előre. Hát akkor tudja azt is, hogy az univerzum ön mellett áll, és úgy tud majd mezítláb átsétálni a parázson, hogy semmi baja nem esik majd! Amitől előre tart, az mégsem fog különösebb gondot okozni, és nem is ez lesz az egyetlen mód, ahogy a bőrén érzi majd: igen, ezúttal különösen erősen oltalmazzák önt a csillagok.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem fog jól járni a most következő időszakban az, aki egy Ikrekkel húz ujjat. Ön most sikerre és győzelemre van ítélve, de ami a legszebb az egészben: azt is nagyon jól fogja érezni, milyen gyakran nincs is értelme belemenni a küzdelembe, amit persze egyébként ön nyerne meg, de minek. Az értelmetlen, bosszantó kellemetlenségek egyszerűen leperegnek önről mostanában, és csak abba a pár konfliktusba áll bele, amelyikbe érdemes, de ha meg tudja őrizni a nyugalmát és a kedvességét, azokból is könnyedén pozitívan kerül majd ki.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ne vegye ezt a lustálkodásra való felhívásnak, sőt! Ebben a hónapban a Vízöntőt alig vagy szinte egyáltalán nem fogják lefoglalni kívülről érkező problémák, veszélyek, gondok. Az univerzum üzenete egyértelmű: annak van most itt az ideje, hogy befelé forduljon, önmagát gondozza, táplálja, fejlessze! Most minden adott ahhoz, hogy a legfontosabb belső dolgokra koncentráljon, megtalálja a lelki egyensúlyát, amit kívülről most nem fog tudni felborítani senki és semmi.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Prostock-studio)