Horoszkóp: ez a hét tartogat még egy fantasztikus jó hírt a következő 3 csillagjegy számára!

Jó hír érkezését ígéri a horoszkóp a következő 3 csillagjegy szülötteinek.

2024. szeptember 4., 11:57

Szerző:

Nézze meg, hogy az ön csillagjegye is ott van-e a következő három között, mert ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy a horoszkóp szerint ön jó hírt kap hamarosan – még ezen a héten!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy sokakat érintő jó hírt kap meg ön hamarosan, méghozzá az elsők között lesz, akik értesülnek erről a dologról. Nagyon szép pillanat lesz ez, és ne legyenek kétségei: ha ön továbbadja az értesülést, akkor futótűzként fog nyomban továbbterjedni. Sőt, ha ön nem adja tovább... lehet, hogy akkor is!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem gondol úgy önmagára, mint akinek rengeteg ellensége lenne, de most ki fog derülni, hogy azért van a környezetében valaki, aki olyasmit készült véghez vinni, ami önre nézve igen negatív lett volna. A jó hír az lesz, hogy megtudja: az illető terve dugába dőlt, riválisával-ellenlábasával szemben ön kerekedik felül!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan jó hírt kap majd, amely közösen érinti önt és egy önhöz közel álló személyt egyaránt. Amennyiben ön kapcsolatban él, ez a másik személy a partnere lesz majd. Nagyobb az öröm, ha meg lehet osztozni rajta!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)