Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek hatalmas szerencsét hoz a Valentin-nap és nem csak a szerelemben!

Valentin-nap különösen szerencsés nap lesz a következő 3 csillagjegy szülötteinek a horoszkóp szerint.

2024. február 13., 12:21

Szerző:

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, de a horoszkóp szerint nemcsak ennek örülhetnek majd a következő 3 csillagjegy szülöttei, mert őket hatalmas szerencse éri majd ezen a napon!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreket ezen a napon minden kiélezett helyzetben, a játékban, a kockáztatásban a szerencse kíséri majd. Van azonban egy fontos kitétel: ha ön üldözi a szerencsét vagy kísérti, kapkod utána, akkor csakazértis el fogja kerülni önt. Ne erőltesse a dolgokat, csak élvezze a szerencséjét!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára kiugróan pozitív az előrejelzés szerdára: hatalmas szerencse fogja önt érni ezen a napon, ez lesz a hét legszerencsésebb napja az ön számára. Az is szuper, ha az ember egy játékban szerencsés, de az ön esetében nem erről lesz szó. Egy olyan dologban állnak majd ön mellé az úgynevezett véletlenek, ami igazán számít.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak csillagjegyben születettek szerencseszáma holnap a hetes lesz. A számmisztikában a hetes a tökéletességet, a teljességet, a transzcendenst jelenti: dupla isteni szerencsére számíthat tehát szerdán a Halak. Már csak azért is, mert tizennegyedike éppen kétszer hét...

Ezen kívül...

Ha kíváncsi arra is a napi horoszkóp után, hogy melyek a legkevésbé hűséges csillagjegyek, érdemes átkattintania a Cosmopolitan oldalára!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)