Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek a szíve nagy vágya válik valóra a jövő héten

A horoszkóp szerint ami ennek a 3 csillagjegynek van most a szívében, az lesz meg a valóságban is.

2024. április 20., 20:07

Szerző:

Nézzünk bele már most a horoszkóp jövő heti előrejelzésébe! Ezúttal azt a 3 csillagjegyet emeljük ki, akikkel kapcsolatban azt ígérik a csillagok, hogy a napokban valóra válik egy nagy vágyuk, kívánságuk.

Bika (04.20.–05.20.)

Van valaki az ön környezetében, akivel kapcsolatban igen erős érzelem, vágy, kívánság van az ön szívében. Nos, amit ön kíván ennek az illetőnek, az a jövő héten be is fog következni. Vigyázzon tehát, hogy mit kíván, legyen tudatában az érzéseinek, és tisztítsa ki a szívéből mindazt, ami nem oda való!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Gyerekkori álmát élheti majd át a valóságban a Mérleg a jövő héten. Persze most már nem olyan erős a vágy önben eziránt a dolog iránt, mint annak idején gyerekként, de még így is meghatározó élmény lesz, hogy bár csak ennyi idővel később, de megkapta, amire kicsi korában annyira vágyott.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak két nagy vágya közül az egyik beteljesül majd a jövő héten, a másik nem. Így mutatja majd meg az univerzum az ön számára, hogy mi az, amire igazán szüksége van: igen értékes tanítás ez önnek, vonja le a konzekvenciákat és raktározza el a tudást, tapasztalatot és hálát a szívében a beteljesült vágy helyén!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp