Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek van egy titkos jóakarója

A következő 3 csillagjegy szülöttei jobb, ha tudják: áll mellettük valaki.

2023. augusztus 16., 12:22

Szerző:

A horoszkóp olyan dologra figyelmezteti a következő 3 csillagjegy szülötteit, amit jó tudatosítani, észben tartani: vannak, akik nekünk drukkolnak, akik kiállnak mellettünk, még akkor is, ha ezek az emberek nem mindig verik nagydobra, hogy szimpatizálnak velünk.

Rák (06.22.–07.22.)

A munkahelyen az ember nem mindig érzi úgy, hogy jól teszi, ha kinyilvánítja, hogy kivel milyen viszonyban van, ezért lehet, hogy ön nem tudja, hogy létezik valaki a munkahelyén, aki amikor csak lehet, próbálja úgy alakítani a dolgokat, ahogy az önnek a legjobb. Lehet, hogy egy munkatárs, egy főnök vagy éppen egy ügyfél az illető, de a lényeg, hogy ennek a személynek nincsenek hátsó szándékai: egyszerűen értékeli önt, és próbálja mindig az ön szempontjait is szem előtt tartani.

Szűz (08.23.–09.22.)

Tekintsen vissza az elmúlt napokra, mert átsiklott egy rövid, de pozitív epizód felett, aminek örült ugyan, de nem gondolkodott aztán rajta hosszasabban. Nos, a dolog mögött olyasvalaki áll (nem feltétlenül titkolja ezt, de nem is kérkedik vele, nem helyezi a középpontba), aki régóta szimpatizál önnel, illetve mindazzal, amit ön képvisel. A napokban egy apró gesztussal fejezte ki szimpátiáját, és a következő napokban-hetekben még számíthat ilyen gesztusokra.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan titkos jóakarója van, aki teljesen önzetlenül próbálja önt segíteni, támogatni. Ne egy őrült rajongó típusú karaktert képzeljen el, ön nem foglal el központi helyet az illető életében, egyszerűen csak hálás ez a személy a pozitív energiákért, amiket ön visz az életébe, és ezt próbálja meghálálni különböző módokon. Talán ön sem direkt csinálja, talán ő sem, de kölcsönösen erősítik-támogatják egymást pici adagokban, de rendszeresen.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viorel Kurnosov)