Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy még a héten jó hírt fog kapni

Jó hír jut el a következő 3 csillagjegy szülötteihez a most következő napokban az aktuális horoszkóp előrejelzése szerint.

2023. szeptember 5., 12:16

Szerző:

A horoszkóp szerint fantasztikus jó hír vár 3 csillagjegy szülötteire is a most következő napokban, minden bizonnyal még a héten. Mutatjuk, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan hírt kap még a héten az Ikrek, aminek eleinte nem örül kifejezetten, sőt, az is lehet, hogy első hallásra egyértelműen negatív fejleménynek tartja majd a dolgot. De adjon egy-két napot a dolognak, mert először arra fog rájönni, hogy végülis azért előnyei is vannak ennek az újdonságnak, aztán pedig arra, hogy a pozitív vonatkozásai mellett igazából eltörpülnek a negatívak. Érdekes lesz megfigyelnie, hogyan értékelődik át az információ relatíve rövid idő alatt!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagyon drukkol valamiért vagy valakinek már egy ideje, az is lehet, hogy imádkozott is az ügy érdekében. Nos, hamarosan megkapja a jó hírt: érdemes volt szurkolni, imái meghallgatásra találtak, mert bekövetkezik, amire vágyott, amiért annyira drukkolt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Jó hírt kap a Mérleg: egy rendszeres feladat, ami a hétköznapjaihoz vagy a munkájához tartozik, nagyban leegyszerűsödik innentől kezdve. Ezzel időt takarít meg, de a legjobb az egészben az, hogy kevesebb lesz az idegeskedés-stresszelés is. A lelki béke az egyik legértékesebb dolog a világon, mindennek örülni kell, ami ehhez akárcsak egy kicsivel is hozzájárul!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)