Horoszkóp: a következő 3 csillagjegy nagy szerencsével jár majd a hétvégén

Ők igazán szerencsések lesznek a hétvégén a horoszkóp szerint.

2023. augusztus 18., 12:20

Szerző:

Mint minden péntek este, ma is jelentkezünk majd a részletes hétvégi horoszkóp előrejelzésével, de jöjjön már most egy kis előzetes! Már csak azért is, mert a kilátások a következő 3 csillagjegy számára igen kedvezőek: hatalmas szerencsét jelez előre számukra az asztrológia.

Bika (04.20.–05.20.)

Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa a közmondás szerint, és ez most különösen igaz a Bika csillagjegy szülötteire. Az univerzum különösen a talpraesettséget és a vállalkozó kedvet díjazza a most következő napokban szerencsével, szóval ne lustálkodjon, lépjen ki bátran a komfortzónájából, próbáljon ki, tanuljon új dolgokat, mert felfedezőútjain a szerencse fogja kísérni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Legyen roppant elővigyázatos a hétvégén, még akkor is, ha előre tudja, hogy a szerencse ön mellett lesz. Utólag fogja ugyanis csak megtudni, hogy a hétvége egyik eseménye igazából milyen kockázatot rejtett magában, és csak a szerencsének köszönheti, hogy semmi baj nem származott a dologból. Ne kísértse a sorsot, és akkor ön mellett lesz a szerencse!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy szerencsés találkozás teszi majd emlékezetessé a Nyilas hétvégéjét. Pontosan az a helyzet fog előadódni, amire az ember utólag azt mondja, hogy pont jókor volt pont jó helyen. Szerencse? Hatodik érzék? Nevezze, ahogy akarja, de ezt a pillanatot direkt megszervezni sosem lehetett volna ilyenre.

(Kiemelt kép: Shutterstock/ViDI Studio)