Újévi hétvégi horoszkóp, 2023. december 30-2024. január 1.: a Szűz kimutathatja az érzelmeit, a Halaknak minden jó összejön

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szilveszter és újév hosszú hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. december 29., 20:06

Szerző:

Ez a különleges hétvégi horoszkóp zárja 2023-at és nyitja 2024-et, olvassa el, önnek mit ír! Várjuk önt vissza a hosszú hétvége napjai alatt is friss hírekkel és friss asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

A napokban felmerülő gondokon, rossz érzéseken-gondolatokon egyvalamivel tud a leghatékonyabban segíteni a Kos: mozgással. Tornázzon, jógázzon, sétáljon egy nagyot, eddzen vagy akár táncoljon, tegye azt egyedül vagy partnerrel, mindenesetre ezekben a napokban különösen sokat javít az ön állapotán, ha egy kicsit fizikailag kimeríti önmagát a szó jó értelmében. Ha sikerül a szilveszteri bulizást egy kicsit visszafogottabbra venni, még jobb!

Bika (04.20.–05.20.)

Talán nem a legjobb időszak ez most ahhoz, hogy különösebben mély beszélgetést folytasson egy önhöz igen közel álló személlyel, akivel találkozni fog a hosszú hétvége során. Jobb, ha nem jön elő a kellemetlen, kényes témákkal. A jövő évben lesz alkalmasabb helyzet a komoly beszélgetésekre, most a kikapcsolódás, a könnyedség, a felszínen lubickolás idejét élvezze!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy nem valami kellemes helyzetből egy olyan személy húzza ki ezen a hosszú hétvégén, akitől nem várná, sőt azt gondolná, hogy az illető nem is feltétlenül kedveli önt. Pedig valószínűleg csak arról van szó, hogy nem ismerik egymást eléggé, de ez most megváltozhat! Egy szilveszter éjszakán annyi minden megtörténhet...!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák számára az előrelépés a kalendáriumban valamiféle visszalépéssel jár majd együtt a horoszkóp szerint. Visszatér majd egy állapothoz, amiből egy ideje már kimozdult, de most visszatalál hozzá, mintha nem is előrefelé telne az idő. Hogy ez a visszalépés pozitívum vagy negatívum-e, azt ön azonnal érezni fogja mélyen a szívében.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Emlékezetes szilveszteri hétvégéje lesz az Oroszlánnak! Több furcsa, teljesen random dolog történik majd önnel, amiket sehogyan sem tud megmagyarázni... Talán egyelőre nem is kell, egyszerűen csak élvezze! Meglátja, az újévből visszatekintve ezekre a napokra egyre több minden kezd majd értelmet nyerni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesz egy helyzet a hosszú hétvége során, amikor (bár nem igazán jellemző önre az ilyesmi) különösen elhatalmasodnak önön az érzelmei. Ez az az alkalom, amikor nem érdemes visszafognia magát, mert most ez vezethet a céljai eléréséhez! Ha megtalálta a helyet és az időt, engedje szabadjára, ami önben van, csak arra vigyázzon, hogy érzelmes legyen – ne indulatos!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Fennáll annak a veszélye, hogy súlyosabbnak lát egy konfliktust, mint amilyen igazából. Ne hamarkodjon el semmit, ezen a hétvégén már ne reagáljon a dologra, a szilveszteri bulizós időszakra tegye félre a problémákat, kössön ideiglenes békét. Másodikán, ha egyáltalán még aktuális lesz a dolog, ráér visszatérni erre a dologra.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Időnként elillan az ünnepi hangulat, és a három nap alatt könnyen felhúzza magát olyasmin is, amin nem kellene, amit máskor talán ön is simán elengedne. Lépjen túl az önt idegesítő apróságokon, mert teljesen belelovalja magát, és nem éri meg a következményeket!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az ötös szám jelentőségét vetíti előre a horoszkóp a Nyilas számára erre a hosszú hétvégére. Egy valami nagyon pozitív és/vagy nagyon fontos dolgot jelez majd önnek ez a szám, lehet, hogy többször is fel fog bukkanni a három nap alatt.

Bak (12.22.–01.19.)

Még egy dolgot le kell tennie idén, amit jobb, ha nem visz tovább az új évbe. Az év utolsó napjai remek lehetőséget kínálnak arra, hogy ezt a valamit elengedje, szóval készüljön fel lélekben, és ha látja, hogy elérkezett az idő, vegyen búcsút a múlttól és lépjen tovább! 2024-et ennyivel is könnyebb lesz megkezdeni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Korábban is volt már önnel ilyen, de most különösen jellemző lesz: egész hétvégén könnyűnek és lazának érzi majd magát. Legyen hálás ezekért az energiákért, és figyeljen befelé, mert most alkalma van megtudni, pontosan milyen forrásból érkeznek!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hosszú hétvégén tényleg minden összejön a Halaknak méghozzá jó értelemben! Valahogy mindig a megfelelő helyen és időben lesz, így nem marad le egy fontos információról és egy igazán szép pillanatról sem. Az utóbbi évek egyik legszebb szilveszterének-újévének ígérkezik ez a mostani.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Hedgehog94)