Hétvégi horoszkóp, 2022. március 26-27.: íme, mit hoz az év legrövidebb hétvégéje az egyes csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire az óraátállítás hétvégéjén a horoszkóp szerint.

2022. március 26., 00:06

Szerző:

Íme a hétvégi horoszkóp erre a különleges, ledolgozós-óraátállítós hétvégére. Az év legrövidebb víkendje ez, mivel vasárnap hajnalban 2-ről 3-ra ugranak előre az órák, így a teljes hétvége 48 helyett ezúttal csak 47 órát tesz ki. Nézzük, hogyan fog telni az egyes csillagjegyek számára!

Kos (03.21.–04.19.)

Felismer egy hibát, amit a múltban vétett, és kis híján nagyobb baj is lehetett volna a dologból. De szerencsére nem lett, sőt, így alkalom adódik arra, hogy tanuljon az esetből és levonja a következtetéseket, hogy legközelebb ilyen ne csússzon be.

Bika (04.20.–05.20.)

A hódítás jegyében telik a hétvége jó része a bikáknak. Hódítsa meg újra és újra a párját, amennyiben kapcsolatban él, meglátja, mennyire sokat fog jelenteni partnere számára az ön közeledése! Ha pedig szingli, nézzen körül, flörtöljön, és ha nem fél megtenni az első lépést, hosszú időre emlékezetes hétvége lesz ez!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy családtagtól aggasztó híreket kap, de rá fog ébredni, hogy igazából mégsem kétségbeejtő a helyzet. Gondolja végig a helyzetet, és semmiképpen sem cselekedjen első felindulásból!

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvége relatív nyugalmában a hatodik érzékével egy jótékony jelenlétet érez majd maga körül. Ne hessegesse el ezt az érzést, ne söpörje félre az ebből adódó gondolatait! Inkább figyeljen arra, hogy mi ez, ki ez, ami-aki most önnel van!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A tavaszi nagytakarításra remek alkalom ez a hétvége, és végre ön is megtalálja az energiát, hogy a helyére tegyen egy-két dolgot – és most nem csak a lakásban néha eluralkodó rendetlenségről van szó. Egy nagy lépést tehet most a belső nyugalom felé, használja ki az alkalmat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Különös egybeesésre lesz figyelmes a hétvégén. Vannak fatális véletlenek? Lehet, hogy az univerzum üzen önnek? Esetleg egy teljesen hétköznapi, fizikai magyarázat van a dologra? Ha felkelti az érdeklődését a kérdés, nézzen utána, meglátja, megéri!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Rengeteg volt a kötelessége és a halaszthatatlan tennivalója az utóbbi időben, és most már kezd kicsit sok lenni. Adjon magának engedélyt ezen a hétvégén, hogy legalább pár órára önmaga lehessen, és valami olyannal foglalkozzon, aminek nincs különösebb értelme azon kívül, hogy ön kedvét leli benne!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Volt egy kis zökkenő a kapcsolatában valakivel, aki igazán közel áll önhöz. Ez a hétvége alkalmat kínál majd arra, hogy a történteket megbeszéljék és túl legyenek az egészen. Ha úgy érzi, hogy valamit rosszul csinált, vallja be őszintén, meglátja, megértésre fog találni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Remek hétvége lesz ez a nyilasoknak arra, hogy végre leadjanak egy kicsit a régóta gyülemlő stresszből. Használjon ki erre minden lehetőséget a sporttól kezdve a játékon keresztül az őszinte (offline) beszélgetésig! A feltöltődés a jövő héten különösen jól fog jönni.

Bak (12.22.–01.19.)

Nagy döntés érlelődik önben, és a hétvége remek alkalmat nyújt nemcsak arra, hogy még egyszer végiggondolja a dolgot, hanem arra is, hogy rögtön bele is vágjon a közepébe!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Magányra és társaságra is vágyik ezen a hétvégén, ezért próbálja a hétvégét úgy alakítani, hogy mind a kettőre legyen ideje! Ugyanolyan fontos most az ön számára az, hogy családjával, barátaival tölthessen egy kis időt, mint az, hogy legyen egy kis ideje csak egyedül, önmagára, egy kis elmélyülésre.

Halak (02.19.–03.20.)

Megtapasztalja a hétvégén, hogy az ön jelenléte milyen sokat jelent az ön körül álló személyek közül sokaknak. Figyelje meg, milyen érzések töltik el önt ettől, hogy tudja, hogy van, akinek ön ennyire fontos? Büszke? Meghatódott? Zavarba jön? Terhesnek érzi? Viszontszeret?

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik sorsfordító napokat élnek most meg

3 csillagjegy, akiknek jó hírt hoz ma a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek az érzelmi életében hatalmas fordulatot hoz ez a tavasz

(Kiemelt kép: Pexels/Juan Vargas)