Hétvégi horoszkóp, 2022. május 7-8.: ez vár a csillagjegyekre az asztrológia szerint

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. május 7., 00:04

Szerző:

Erre a hétvégére is elkészítettük a hétvégi horoszkópot, nézze meg, hogy mire számíthat ebben a két napban!

Kos (03.21.–04.19.)

Aggasztó híreket kaphat egy rokonával kapcsolatban, de ne ijedjen meg nincs nagy gond! Fontos, hogy a családjuk összetartson és egy csapatként oldják meg a problémákat, így a hétvége után már sokkal derűsebben fog látni mindent. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ha volt is egészségügyi panasza a napokban, szerencsére a hétvégére sokkal jobban lesz, ám ez annak is lesz köszönhető, hogy lelkileg is sikerül feltöltődnie a családja és a barátai társaságában. Ne felejtse el, hogy nagyon fontos, hogy harmóniában legyünk saját magunkkal.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az anyagi helyzete miatt aggodalmaskodik a hétvégén. Fontos, hogy próbáljon kikapcsolni és nem görcsölni túl sokat, ugyanis hamarosan minden megoldódni látszik. Félelmeit és aggályait nyugodtan ossza meg az önhöz közelálló személyekkel.

Rák (06.22.–07.22.)

Tanácstalannak érzi magát egy fontos kérdésben. A jó hír, hogy ezen a hétvégén mindenre választ kap! Nem várt személytől fog jönni a segítség, ám az biztos, hogy még közelebb fognak egymáshoz kerülni ezután. Ne aggódjon túl sokat!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Sok boldog percben lesz részük a párjával ezen a hétvégén. Mindketten nyitottak lesznek arra, hogy őszintén beszéljenek egymással és szerencsére abban a hangulatban lesznek, hogy minél több közös programon vegyenek részt együtt, ami jó hatással lesz a kapcsolatukra.

Szűz (08.23.–09.22.)

Szórakozásra vágyik ezen a hétvégén! Hívja el a barátait, néha nem gond, ha ön a kezdeményező típus: ha van egy jó ötlete ne féljen rákérdezni. Egy kirándulás, vagy egy közös esti vacsora is feldobhatja a hangulatát és feltöltődhet a következő hétre.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Csalódást okozhat egy régi barátja a hétvégén. Amit mérlegelnie kell, hogy megéri-e ezért elveszíteni valakit? Gondolja át, hogy mennyit ér önnek a kapcsolat és, ha úgy gondolja, hogy ön nem szeretné elengedni, akkor törekedjen arra, hogy a jövőben meg tudjon bocsátani. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvégén többször is összekaphat a párjával, ám szerencsére mindketten belátják, hogy butaságokon veszekednek. Ha egyedülálló akkor elképzelhető, hogy egy olyan személlyel ismerkedik össze egy rendezvény során, akivel akár komolyabban is lehet tervezni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Igent mondott egy olyan hétvégi programra, amihez még sincs túl nagy kedve. Ne féljen megmondani a családjának, vagy a barátainak, ha azt akarják, hogy olyan dologban vegyen részt, amiben ön nem érzi jól magát. Meg fogják érteni, higgye el!

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a hétvégé megfelelő lesz arra, hogy kidekorálja, vagy kitakarítsa a lakását. Ha úgy érzi, hogy nem akarja magányosan tölteni a két szabadnapot, akkor hívjon segítséget, lesz olyan barátja, aki örömmel segít önnek és közben egy jó beszélgetésben is része lehet. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A hétvégén sem tudja elengedni a munkahelyi gondokat, pedig feleslegesen fog rágódni rajta. Próbáljon meg minél több időt a szeretteivel tölteni és a következő héten megoldani a fennálló problémákat. Ha kipiheni a fáradalmait sokkal könnyebb lesz minden.

Halak (02.19.–03.20.)

A szerelmi életében nagy változások jönnek, akár egy új kaland is lehet a láthatáron a hétvégén. Ha pedig párkapcsolatban él, akkor a párja egy olyan dologgal lepheti meg, amire már régen vágyott. Ne felejtse el kifejezni az érzelmeit, a szerelme is értékelni fogja.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek végre fordul a szerencséje

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz május első fele

3 csillagjegy, akiknek a hétvégén fontos változások jönnek el

(Kiemelt kép: Shutterstock)