Hétvégi horoszkóp, 2022. május 21-22.: sorsfordító napok jönnek a csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. május 21., 00:03

Szerző:

A következő néhány nap hatalmas változásokat tartogat a csillagjegyeknek a hétvégi horoszkóp szerint.

Kos (03.21.–04.19.)

A munkahelyi sikerek az egész hétvégéjére hatással lesznek: a jókedve pedig át fog ragadni a közvetlen környezetére is. Élvezze ki a pihenőnapokat, hogy a következő héten még energikusabban vágjon bele a munkába és eljöjjön a várva várt előrelépés! 

Bika (04.20 - 05.20)

Rendkívül kreatív napjait fogja élni a hétvégén. Ha gondolja vonja be a barátait is a terveibe, egy közös szobafestés, vagy dekorálás akár közelebb is hozhatja önöket egymáshoz és közben hasznosan töltötték a szabadidejüket. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ne legyen türelmetlen! A hétvégén mindent és mindenkit is siettetni akart, de valójában nem fog lemaradni semmiről. Próbálja meg elengedni magát és egy kicsit élvezni a pillanatokat, a jó időt és a szeretteivel töltött közös időt. 

Rák (06.22 - 07.22)

A hétvégén különösen nagy figyelmet kell fordítania a családjára, ugyanis egy közeli rokonának segítségre lesz szüksége, de ha összetartanak akkor együtt minden megoldható. Ne aggódjon túlságosan, mert az nem fog segíteni abban, hogy megoldást találjon. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Hamarosan előrelépés várható a karrierjében és ez az egész hétvégéjére hatással lesz. Fontos azonban, hogy a szabadnapjain engedje el magát és ne azon görcsöljön hétfőn mit fog mondani a főnöke. Adja meg magának a szükséges pihenőidőt! 

Szűz (08.23 - 09.22)

A párjával egy kisebb összetűzésbe keveredhetnek a hétvégén, talán érdemes lenni megfontolniuk néhány órát külön tölteni egymástól, majd pedig amikor mindketten lenyugodtak, akkor megbeszélni a problémákat. Próbáljon higgadt maradni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A barátai unszolására olyan programokba is belemehet, amire nem igazán vágyik ezen a hétvégén. Legyen egyenes és mondja meg, ha önnek most inkább pihenésre van szüksége, vagy arra, hogy egyedül legyen. A lényeg, hogy kipihenje magát a következő hétre.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Sokkal érzékenyebb lesz a következő két napban, mint általában szokott lenni. Ne féljen megmutatni ezt az énjét a környezetének, higgye el értékelni fogják az őszinteségét és egyáltalán nem gyengeség megmutatni, ha nem vagyunk a legjobb passzban. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan régi barát tűnhet fel az életében, akivel hosszú ideje nem beszéltek. Talán itt az ideje elengedni a sérelmeket és egy újabb esélyt adni a barátságuknak. Egy találkozás még nem jelent semmit, ha pedig utána úgy érzi mégsem szeretné az illetőt az életébe, akkor mondja meg neki. 

Bak (12.22.–01.19.)

A hétvégén is csak a munkán jár az esze, sőt akár plusz feladatokat is bevállal, amit a környezet nem fog jó szemmel nézni. Higgye el csak jót akarnak önnek, mert ők is úgy gondolják, hogy megérdemli a pihenést és azt, hogy a hét mindennapján ne a munkahelyi problémáival foglalkozzon.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rendkívül szerencsés napok várnak önre a hétvégén szerelem és család terén is. Akár párkapcsolatban él, akár egyedülálló romantikus napokból és flörtölésből nem lesz hiány az elkövetkezendő a napokban. A családjával pedig szintén kellemes programok várják. 

Halak (02.19 - 03.20)

Ha úgy érzi változtatnia kell az életén, akkor ez a hétvége tökéletes lehet arra, hogy kitalálja mire is van szüksége. Kicsit vonuljon el, pihenjen és gondolja át, mi az ami hiányzik az életéből, vagy már nem odaillő és cselekedjen. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre egy remek hétvége vár

3 csillagjegy, akiknek hamarosan öröm és szerencse áll a házhoz

3 csillagjegy, akiknek a szerelem terén boldog napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock)