Hétvégi horoszkóp, 2024. június 15-16.: a Mérleg különleges helyzetbe kerül, a Vízöntő életében berobban a nyár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a június idusán a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. június 14., 20:06

Szerző:

Június közepéhez érkeztünk, az iskolának még nincs vége, de azért itt a hétvégi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy nehézség, amitől már előre tartott, a vártnál sokkal könnyebben zajlik majd, és utólag kiderül, felesleges volt ennyire rástresszelni. De a lényeg, hogy itt a hétvége és a megérdemelt pihenés: használja majd ki ennek a víkendnek a nyugodt perceit arra, hogy levonja a hét nagy tanulságait, valamint arra, hogy felkészüljön a most kezdődő, gyönyörűnek ígérkező periódusra!

Bika (04.20.–05.20.)

Felmerül önben, hogy esetleg változtathatna valamit a külsején, illetve a megjelenésén. Ne fojtsa el ezt az érzést, hanem hallgasson rá, még akkor is, ha nem érzi, hogy ez a hétvége egy különösebben drasztikus vagy akár maradandó változtatás ideje lehetne! Előfordulhat, hogy egy apróság is elég, egy új ruhadarab vagy egy máshogy megcsinált/belőtt frizura, hogy másképpen lássa önmagát a tükörben! Nem véletlenül van önben az újdonság iránti vágy, elégítse tehát ki!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valamiről, amit ön már egy ideje tervez ezzel a hétvégével kapcsolatban, kiderül, hogy mások teljesen máshogy képzelték el, mint ön. Új terveket kell csinálni közösen, ami nem feltétlenül jön a legjobbkor, de meglátja, érdemes lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

Hatalmas a kísértés, hogy ezen a hétvégén a szükséges/fontos dolgok helyett valami egészen mást csináljon, de hiba lenne pont most a lovak közé dobnia a gyeplőt. Tartson ki: utólag főleg világos lesz, mennyire jól tette, hogy most nem hagyta, hogy elterelődjön a figyelme a lényegről!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Jobban teszi, ha ezen a hétvégén mindent kétszer ellenőriz le: biztos, hogy két lábbal a talajon áll, és csak a tényekre hagyatkozik? Ha túlságosan hagyja magát elveszni a remények, túlzások és valótlanságok erdejében, nagyon megnehezíti a saját dolgát.

Szűz (08.23.–09.22.)

Zavarja, amikor nincsenek világos határok, de sajnos nem mindig lehet mindent fehérre és feketére osztani. Így aztán nagy segítség lesz önnek ezen a hétvégén egy kis konkrét és határozott kommunikáció, amely tisztázza, amit lehet.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy különleges helyzetbe kerülve megtapasztalja, hogy vagy egy kissé félreismerte önmagát, vagy talán megváltozott az utóbbi időben. Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen a saját képességeivel: pozitív és negatív példát is ad erre a sors önnek ezen a hétvégén. Használja ezeket fel arra, hogy felmérje, ön hogyan áll az önismerettel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egyedül nem megy! – ez is lehetne a hétvége szlogenje a Skorpió számára. Bosszúság is tud lenni, hogy mennyi mindenben rá vagyunk utalva a környezetünkre, de visszatekintve el kell majd ismernie: a dolgok szépségét is ez adja. Ha elakad valamiben, ne erőltesse, kérjen valakitől segítséget!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Némi megdöbbenéssel tudja meg, hogy korábban voltak olyan pillanatok, amikor hajszál választotta el önt egy igen súlyos következményekkel fenyegető eseménytől. Sőt, lehet, hogy jobb is, hogy menet közben nem tudta, milyen veszélyes, amit csinál. Ez az egyébként szupernek ígérkező hétvége segít majd, hogy ön levonja a következtetést, és a jövőben már tudatosan tudja elkerülni a kockázatot.

Bak (12.22.–01.19.)

Nem szeret különösebben dicsérgetni másokat, de a hétvégén olyan helyzetbe kerül, hogy teljesen természetesen jön ki egy bók. Jobb is, ha nem fogja vissza magát ezen a téren, mert nagyon jól esik az ön elismerése annak, akit megdicsér! Legyen ez egy ilyen hétvége: ha valami szépet és/vagy jót lát, mondja is ki!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az utóbbi időben úgy érezte, hogy mire egy fontos dolgot egyensúlyba hoz az életében, addigra kibillen a helyéről valami más, ami addig teljesen jó volt. Van olyan, hogy egyszer kivételesen minden úgy van, ahogy kéne lennie? Úgy tűnik, a küszöbön áll egy ilyen pillanat, ez csodálatos hétvége lesz, most csak úgy berobban a nyár a Vízöntő életébe!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy lemondás miatt egyedül marad egy programra, amin ketten vagy többen vettek volna részt. Menjen csak el attól még, nem baj, ha nem tart önnel senki! Könnyen lehet, hogy pont ott, pont így egyedül fog egy partnert találni – ha máshoz nem, a szóban forgó programhoz mindenképpen!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Wrangler)