Hétvégi horoszkóp, 2024. január 27-28.: a Rák elnevez valamit, a Szűzre megdöbbentő felismerés vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre január negyedik hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. január 26., 20:06

Szerző:

Ez már az utolsó januári hétvége, ez az utolsó januári hétvégi horoszkóp! Olvassa szeretettel, és ne feledje: holnap is várjuk önt a friss hírek mellé egy extra horoszkóp-összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

Egyre jobban érzi a Kos, hogy közeledik egy fontos nap. A hétvégéjét nagyban meghatározza majd a jövő, illetve ennek a jövőbeli eseménynek az előszele, ezáltal pedig egyedi módon mosódik össze a jelen és a jövő ebben a két napban. Legyen tudatos, figyeljen önmagára, és rendkívül sokat tanulhat, most megfelelően felkészülhet arra a bizonyos közelgő napra.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén a Bika meghökkentő gyorsasággal kap vissza mindent, amit ad. Ha szelet vet, vihart fog aratni, ezért jobb, ha próbálja távol tartani magát a konfliktusoktól. Ha azonban nagyvonalú és adakozó az erőforrásaival, figyelmével, szeretetével, gondoskodásával, akkor az univerzum nyomban annyi jóval árasztja majd el, hogy szinte soknak érzi majd.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hétvége során nem lesz mindig jó passzban, de szerencsére van a környezetében olyan személy, aki támogatni tudja önt ezekben a periódusokban, így egy pillanatig sem kell azt éreznie, hogy egyedül van. Beszéljen nyíltan a problémáiról, mert fognak tudni olyan hasznos dolgokat mondani, amik segítenek a továbblépésben. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan szituációt jelez előre a horoszkóp a Rák számára, ami menet közben talán nem tűnik majd jelentősnek, de a jövő bebizonyítja majd, hogy mégis meghatározó pillanat volt. Talán nem is szándékosan, de egy mondatával nevet fog adni valaminek vagy valakinek, és ez a név sokáig használatban marad majd.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy szép és nyugodt hétvége egyik meghatározó élménye az lesz, hogy rácsodálkozik valakire a környezetében: tiszteletre méltó, mennyire munkás és megbízható ez az illető. Ha valamit, akkor azt biztosan érdemes eltanulnia tőle, hogy mennyire meg tudja találni az örömet a leghétköznapibb dolgokban is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy megdöbbentő felismerés vár a Szűzre: kiderül, hogy valakinek vagy valaminek sokkal kevesebb hatalma van (általában is, de konkrétan ön felett is), mint ahogy eddig gondolta. Lássa meg, hogy mennyi szempontból csak élettelen bálvánnyal van dolga, talán szép, talán hangos is, de ha ön nem hagyja, nem tehet sokat sem önért, sem ön ellen.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a hétvége bebizonyítja a Mérleg számára, mennyire igaz a mondás, hogy a türelem rózsát terem. Ne verje az asztalt, ne panaszkodjon, ne követelőzzön: akkor fogja megkapni, amit szeretne, akkor fog megérkezni, amit áhít, ha szépen, csendben vár.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hihetetlen nagy szerencsében lesz része ezen a hétvégén kétszer is! Ön sem fogja elhinni, hogy mi történik, de legalább végre pozitívan fog a jövőbe tekinteni, ha látja, hogy a jó dolgok önt is megtalálják. Most már tényleg csak előre menjen! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nehezen oldódik fel egy fontos társasági eseményen, de nincs miért aggódnia, mert jó emberekkel van körülvéve. Megismerhet valakit, aki a karrierje szempontjából is nagyon fontos személy lehet az életében.

Bak (12.22.–01.19.)

Féloldalas lesz a Bak hétvégéje, ha nem vigyáz, mint a lángos, amit nem fordítottak meg sütés közben: az egyik oldal megég, a másik nyers marad. Bármennyire is hívja valami (vagy valaki) ezekben a napokban, ügyeljen arra, hogy másra is jusson idő, ne szentelje egyetlen dolognak a figyelme-ideje zömét!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kissé a lelkébe gázol valaki, de fontos, hogy a kritikát ne vegye magára, mert nem önről van szó, inkább a másik fél bizonytalan saját magával szemben. Érdemes lesz tisztázni a dolgot, ha már lecsillapodtak a kedélyek, de erre valószínűleg a hétvégén még nem lesz alkalom.

Halak (02.19.–03.20.)

Ön talán nem is tudja, mihez választotta önt eszközül a sors ezen a hétvégén, de a horoszkópból egyértelmű: egy rendkívül fontos üzenetet fog átadni ezen a hétvégén. Az üzenet nem is annyira az ön számára fontos, hanem annak, aki öntől megkapja majd, legyen tehát kedves és pontos minden kommunikációjában, mert nem tudhatja előre, ki lesz az, akinek a számára az ön szavai a világot jelentik majd.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Markevich)