Hétvégi horoszkóp, 2023. március 4-5.: a Kosnak intenzív napjai lesznek, az Ikrek hatalmas lehetőséget kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre március első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. március 3., 20:06

Szerző:

Olvassa el, mit ír önnek a hétvégi horoszkóp az első olyan hétvégére, ami már a meteorológiai tavaszhoz tartozik!

Kos (03.21.–04.19.)

Több konfliktusba is belemegy, szinte minden órára jut egy vita, sőt néhányat kifejezetten ön provokál. Később viszont nagyon megbánja ezeket és mindent megtesz, hogy rendezze a viszonyát mindenkivel. Intenzív napjai lesznek, az biztos!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy pénzügyi nehézség nem okozhat fejfájást önnek, igaz? Bármilyen anyagi problémába is ütközzön, azt egészen biztosan nagyon hamar megoldja. Ne idegeskedjen!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kap egy hatalmas lehetőséget, de nem sokan hisznek benne, hogy élni tud vele. Pont ezért küzd most még keményebben, mert szeretné mindenkinek bebizonyítani az ellenkezőjét! Szerencsére sokan támogatják majd.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy váratlan fejlemény kissé felborítja a terveit, amitől először eléggé feszült lesz. Azonban hamar rájön, hogy összességében ez egy kiemelkedő lehetőség, így hamar elszáll az idegessége és inkább izgatottan várja a kihívást.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nincs túl jó passzban, szinte folyamatosan dühös valami miatt, még olyan dolgokon is bosszankodik, amikkel máskor még csak nem is foglalkozik. Többet kéne pihennie!

Szűz (08.23.–09.22.)

Mostanában hanyagolva, már-már láthatatlannak érezte magát? Végre eljön a lehetőség, hogy felhívja magára a figyelmet, és megmutassa magát – olyannak, amilyen valójában!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ha a közelmúltban kénytelen volt füllenteni valakinek, vagy kegyes hazugságra kényszerült, az most egészen biztosan kibukik. Magyarázkodás helyett inkább vállalja fel, kérjen bocsánatot és lépjen tovább. Gyorsabban le tudja így zárni a dolgot.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ez a hétvége a kapcsolatáról szól majd valakivel, aki régóta közel áll önhöz. Egy probléma, sérelem felszínre kerül önök között. Fogja fel úgy, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy mindezt tisztázzák, és hétfőtől tiszta lappal induljanak.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ne nyomja el az érzéseit, akár örömről, szerelemről, akár haragról van szó. Csak a saját közérzetét rontja el, ha nem vállalja fel az érzelmeit, és az ezzel járó konfliktusokat.

Bak (12.22.–01.19.)

A szingli Bakra izgalmas flörtök és romantikus kalandok várnak, de intenzív és szenvedélyes hétvégére készülhet az is, akinek épp van kiszemeltje, vagy komoly párkapcsolata.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Lesz egy olyan mozzanata a hétvégének, amikor úgy érzi majd, hogy itt tényleg valami szent dolog közelébe került. Vésse az emlékezetébe ezt a pillanatot, ezt az érzést, mert nagyon hosszú ideig tud majd ragyogni az ön emlékezetében!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy jó vásárt csinálhat a hétvégén, de olyan alkut köt, amely nem pénzmozgást idéz elő: valami egyéb lesz a fizetség. Különleges tranzakció ez, minden bizonnyal soha többet nem lesz rá példa.

(Kiemelt kép: Shutterstock/AlohaHawaii)