Hétvégi horoszkóp, 2023. június 3-4.: a Bikát remek emberek veszik körül, a Skorpió fölöslegesen aggódik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre június első víkendjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. június 2., 20:06

Szerző:

Eljött az első júniusi hétvége – máris mutatjuk a két napra vonatkozó hétvégi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Bizonyos dolgok nem úgy alakulnak majd ezen a hétvégén, ahogy azt ön eltervezte, de ne veszítse el a türelmét! Figyeljen oda, hogy a dolgokat úgy próbálja meg visszaterelni a medrükbe, hogy közben nem kritizál senkit feleslegesen: így sokkal gyorsabban elrendeződik majd minden.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén lesznek szép és nehéz pillanatok egyaránt, de meglátja majd: a nehéz pillanatok is csak arra mutattak rá, hogy mennyi csodálatos ember veszi önt körül, akikre számíthat, ha nem jól mennek a dolgok. Ha másként nem is tudnak segíteni, ön mellett vannak és szeretik, támogatják önt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ezen a hétvégén az Ikrek tele lesz kezdeményező energiával, szóval hasson, alkosson és álljon ki magáért, ha szükséges! Néha az ember nehezen találja magában az energiát, de ne ijedjen meg, ott van, akkor is, ha éppen pont nem érzi! Amibe ezekben a napokban ön belefog, az hatalmas pozitív lökettel indul majd!

Rák (06.22.–07.22.)

Vigyázzon, mert közelít a digitális túladagoláshoz: a legjobb lenne, ha ezen a hétvégén egyáltalán nem nézne fel az internetre, sem pedig a közösségi médiába! Ezekben a napokban különösen fontos, hogy ne mások életén és problémáin vagy sikerein járjon az esze, hanem tudjon az ittre és a mostra koncentrálni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Előkerül a múltból egy volt barátja vagy szerelme – az is lehet, hogy személyesen nem, csak a közösségi médiában tűnik fel. Feltolulnak a régi érzelmek ezzel a személlyel kapcsolatban, de ne hagyja, hogy most ezen érzelmek által vezérelve nyilvánuljon meg. Ön is más ember lett már, ő is. Ha felveszik újra a kapcsolatot egymással, induljanak tiszta lappal.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy különleges egybeesésre lesz figyelmes ezen a hétvégén, ami mintha az univerzum üzenetét hordozná. Bármilyen erős is ez az érzése, lehet, hogy nem fogja tudni megfejteni a dolog jelentését. Ezen ne keseredjen el, de ne is felejtse el a dolgot: idővel ezt is meg fogja érteni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy barátjával vagy ismerősével lesz egy olyan beszélgetése vagy interakciója, amit nem tud mire vélni. Ha zavarja a dolog, kérdezzen rá, hogy az illető hogyan értette azt a bizonyos dolgot. Ha egy online beszélgetésről-csetről van szó, jobban teszik, ha nem írásos üzenetekben, hanem élőszóban beszélik meg.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valami miatt izgul ezzel a hétvégével kapcsolatban, amiről persze kiderül majd, hogy nem érte meg az aggódást. Szóval ne hagyja, hogy ez gondolat foglalja le önt: koncentráljon a teendőkre, fókuszáljon az emberekre, akik ön körül vannak, meglátja, minden remekül fog menni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez a hétvége az önt körülvevő emberekről szól majd. Ha valamiben nem biztos, kérjen tőlük segítséget, kapni fog! Hallgasson barátai tanácsára, szívlelje meg, amit mondanak! Ha úgy látja, hogy közülük valaki szorul segítségre, ne mulassza el megkérdezni, hogy tehet-e valamit!

Bak (12.22.–01.19.)

Tudja meg, hogy az ön környezetében van valaki, aki nagyon vágyik az ön figyelmére. Ne ignorálja ezt az illetőt, ez a hétvége tökéletes alkalmat kínál arra, hogy egy kicsit szóba elegyedjen az illetővel és meghallgassa!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Vigyázzon, mert fennáll a veszélye, hogy negatív érzelmek furakodnak bele a hétvégéjébe. Ne hagyja, hogy emiatt tönkre menjen a pihenésre szánt idő, legyen nyitott, figyelje saját magát, és próbálja megérteni, honnan és miért érkezik ez az energia! Ha tudja a forrását, sokkal könnyebben fog tudni úrrá lenni rajta.

Halak (02.19.–03.20.)

Amennyiben gondjai voltak azzal az utóbbi időben, hogy egyensúlyban tartsa a munkát és a magánéletet, akkor ez a hétvége most remek alkalom arra, hogy hozzon néhány olyan döntést, ami segít kettéválasztani ezt a két szférát úgy, hogy mindkettőre annyi idő jusson, amennyi optimális.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Garetsworkshop)

Horoszkóp