Ezzel a 3 csillagjeggyel valami egészen váratlan dolog történik még a héten a horoszkóp szerint

Erre a 3 csillagjegyre valami olyasmi vár a horoszkóp szerint, amire most még nem is számítanak.

2023. június 1., 12:17

Szerző:

A horoszkóp 3 csillagjegy szülöttei számára is azt írja, hogy ez a hét tartogat még nekik egy-egy előre nem látott fordulatot. Mutatjuk máris a részleteket.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy rendkívül pozitív meglepetésben lesz része a Skorpiónak a hétvégén. A dolog már csak akkor lehetett volna még pozitívabb, ha előre lehetett volna tudni róla, dehát az életben ritkán alakulnak a dolgok a lehető legtökéletesebben: annak kell örülni, ami van. Például ennek a hétvégi meglepetésnek!

Bak (12.22.–01.19.)

Különleges találkozása lesz egy olyan dologgal vagy személlyel, amit vagy akit nem igazán kedvel. Meg fog lepődni, hogy ezúttal mennyire kellemes, kifejezetten pozitív ez a találkozás. Vajon ez csak egy egyszeri kivétel vagy most már mindig így lesz? Majd az idő eldönti!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy (ön számára) teljesen váratlan esemény történik egy önhöz igen közel álló személlyel. Annyira szoros kapcsolatban vannak, hogy ez a bizonyos esemény az ön életében is nagy és most még előre nem látható változást idéz elő majd. Nem lesz különösebb gond a dologból, csak ezt-azt újra kell majd tervezni.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp