3 csillagjegy, akik a horoszkóp szerint egy fontos személlyel találkoznak a hétvégén

A hétvégi horoszkóp arra figyelmeztet, hogy a következő 3 csillagjegy szülöttei egy fontos személlyel találkoznak majd.

2023. június 2., 12:03

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a teljes hétvégi horoszkóppal, de addig is érdekes lehet átnézni az alábbi összeállítást, amelyik azt a 3 csillagjegyet emeli ki, akiknek a most következő napokban egy fontos találkozásban lesz részük.

Kos (03.21.–04.19.)

Lesznek nehéz pillanatok ebben a hétvégében, de pont egy ilyen pillanatban jön majd valaki és kiemeli önt a hullámvölgyből. Figyelje majd meg, mivel éri el az illető, hogy valahogy rögtön megoldódnak a gondok, vagy ha teljesen nem is oldódnak meg, legalább nem számítanak többé, meg tud róluk feledkezni egy időre!

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesz egy találkozója ezen a hétvégén, ahol olyasvalakivel tölthet majd el valamennyi időt, aki ugyan jelenleg még csak egy mellékszereplő az ön életében, de a jövőben igen fontos figurává válik majd. A most hétvégi találkozójuk már előrevetíti a jövőbeni eseményeket, de könnyen lehet, hogy még jó ideig nem lesz egyértelmű, hogy kiről van szó.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személlyel találkozik majd, aki mélyen megérinti a mondataival, önkifejezésével. Ez a személy most egy változást indít majd el önben, mert ha csak egy kicsit is az ő szemével nézi a világot, olyan dolgokat láthat meg, amik eddig rejtve voltak ön előtt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp