Hétvégi horoszkóp, 2023. június 24-25.: a Mérlegnél eltér a külső és a belső, a Skorpió fontos álmot lát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre június utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. június 23., 20:06

Szerző:

A héten megvolt a nyári napforduló, most már benne vagyunk a csillagászati nyárban, és péntek este lévén eljött a hétvégi horoszkóp ideje. Mutatjuk az előrejelzést!

Kos (03.21.–04.19.)

Rendkívül fontos ön számára, hogy másoktól függetlenül hozhassa meg a döntéseit, de most úgy érzi, hogy néhányan átléptek egy határt és meg akarják mondani, hogy mit tegyen. Habár a barátait és a családját nem a rossz szándék vezérli, mégis nyomasztó lehet. Ne féljen megmondani nekik!

Bika (04.20.–05.20.)

Ön mellett lesz a szerencse ezen a hétvégén, de ne várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, tegyen ön is azért, hogy a maximumot hozza ki ebből a nyári hétvégéből! Van egy szükséglete-igénye, amit régóta elhanyagol, szakítson tehát most időt arra, hogy ezen a téren is kiteljesedjen!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy kisebb csalódás érheti a hétvégén, fontos azonban, hogy ez a kudarc ne lombozza le, ugyanis hamarosan a befektetett energiának és a tudásának meglesz az eredménye. Egy rokona vagy barátja pedig mindenben támogatni fogja a nehézségek ellenére.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy barátja a véleményére lesz kíváncsi, ám jobban teszi ha nem foglal állást, főleg, ha nem szeretne konfrontálódni. Ne hagyja, hogy provokálják, inkább tartsa meg saját magának a gondolatait, mert ebből nem jöhet ki jól, a másik fél pedig csak a saját igazát tartja jónak. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy roppant szerencsés eseményt leszámítva nyugis, szép hétvégéje lesz. A két napban lesz egy tökéletes, harmonikus pillanat is, amikor, ha nyitott a transzcendens inspirációra, úgy érzi majd, hogy megszólítja önt az univerzum.

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesz alkalom a hétvégén, amikor úgy érzi, hogy semmi sem sikerül elsőre, ez pedig a kedvére is rányomja majd a bélyegét. Próbálja meg kicsit lazábban venni, ha nem a tervei szerint sikerül valami, ugyanis a hibáinkból is tanulnunk. Ha pedig valaki vitatkozna önnel, próbálja meg a lehető legnagyobb higgadtsággal kezelni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Legyen tudatában, hogy ezekben a napokban valamiért teljesen pókerarca lesz: a belső folyamatokat, érzéseket az ön körül állók nem fogják tudni csak úgy leolvasni az ön arcáról. Aki kívülről látja önt, annak fogalma nem lesz, hogy igazából mi zajlik éppen önben. Ez persze bizonyos szituációkban hasznos is lehet, de ha azt szeretné, hogy megértsék, fogalmazzon most különösen egyértelműen, nyíltan és világosan!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvégén fontos álmot fog látni a Skorpió, ami bepillantást enged saját lelkébe, megmutatja, mi az a jövő, ami felé tudatosan vagy tudat alatt, de küzdi magát előre. Valamiről egész héten megfeledkezett, de a hétvége emlékezteti majd erre a bizonyos dologra.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Lesz néhány meghökkentő esemény ebben az egyébként szép és nyugis hétvégében: olyasmire lesz szüksége, amit már nagyon régen nem használt és egy teljesen hihetetlennek vagy tévesnek tűnő pletykáról-elméletről megtudja, hogy mégis igaz.

Bak (12.22.–01.19.)

A hétvégén megtudja egy önhöz közel álló személyről, hogy bizonyos dolgokban teljesen más motiváció vezérelte ahhoz képest, hogy ön mit gondolt. Fontos figyelmeztetés ez: sose feltételezzen hátsó szándékot senkiről, nem tudhatja, hogy más mit gondol vagy mit miért csinál – csak akkor, ha elmondja. Vagy lehet, hogy még akkor sem.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Sok minden szerencsésen a helyére kerül ezen a hétvégén a Vízöntő életében, de ne feledje, hogy tennie kell a testi-lelki egészségéért nyáron is! Ez a hétvége arra hívja meg, hogy minél többet mozogjon: ezek az energiák kétszeresen térülnek most meg, erősítik, fiatalítják önt a mozgással, sétával, sporttal, tánccal töltött percek-órák.

Halak (02.19.–03.20.)

Valami, amin azt hitte, hogy már túl van, újra felüti a fejét. Hamarosan egyértelmű lesz azonban, hogy miért kellett ennek most újra bekövetkeznie, szóval ne tudja be azonnal a balsorsnak vagy pechnek, mert több van ebben a sztoriban, mint elsőre tűnik!

(Kiemelt kép: Shutterstock/HTeam)

Horoszkóp