Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 24-25.: a Bika szembenéz egy félelmével, a Halaknak látogatója jön

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a csillagászati ősz első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 23., 20:06

Szerző:

Alább találja a nap-éj egyenlőséget követő első hétvége hétvégi horoszkópját. Várjuk önt vissza a víkend közben is a 168.hu-ra, mert a friss hírek mellé a Horoszkóp rovatban minden nap jelentkezünk asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

Megbízik valakiben, akivel kapcsolatban a hétvége érzelmi kavalkádjában egyre erősebb az sejtése, hogy az illető esetleg nem mond el önnek mindent. Úgy érzi, vakon megy ezután a valaki után, ő viszi önt valahova, és ön egyelőre nem lehet biztos benne, hogy hova. Ne engedje azonban, hogy a kétely legyőzze önben a bizalmat: ha tudja, hogy szeretik önt, akkor könnyen lehet, hogy egyelőre nincs szüksége arra, hogy ennél többet megértsen.

Bika (04.20.–05.20.)

Szembenéz egy félelmével a hétvégén: nem lehet, hogy ennek az érzésnek a mélyén a magánytól való rettegés áll? Az univerzum azonban két fegyvert is ad mellé: reményt és a jó akarását. Ne adja fel egyiket sem, mert ezek segítségével fogja végső soron egyben tartani, ami összetartozik önben és az önt körülvevő világban.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy ajándékot, egy jelentőségteljes gesztus kap egy önhöz közel álló embertől. Nem illik az ajándék ló fogát nézni, de önnek mégis fel fog tűnni, hogy az illető személyisége mennyire sokféleképpen benne van ebben a gesztusban: az illető pozitív és negatív vonásai egyaránt. Ami viszont mindenképpen pozitív a dologban: a gesztus őszintesége és az alkalom, hogy ön ennyivel is jobban megismerje ezt a személyt.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy nagy visszatérés napjai ezek a Rák csillagjegyben születettek számára: visszatérés az igazi önmagához, azokhoz az értékekhez és igazságokhoz, amik valahogy az utóbbi időben mintha kicsit kikerültek volna a fókuszból.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Úgy érzi, le van maradva egy brossúrával: ezen a héten azzal szembesül, hogy más gyorsabban, többet teljesített, illetve előbbre jutott ugyanannyi idő alatt. De ez a hétvége igazából arra hivatott, hogy arra tanítsa meg önt, hogy ne más ritmusához próbálja meg szabni a saját életét, hanem haladjon nyugodtan és derűsen a saját tempójában. Attól még, hogy mások rohannak, nem biztos, hogy az ön számára is ez a módszer az üdvös.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ezen a hétvégén mintha a sötétben is látna: sosem voltak ilyen erősek és pontosak az intuíciói. Figyeljen befelé, hallgasson a szívére, a legbelsőbb, legigazibb valóságra, figyelmen kívül hagyva a külső csinnadrattát és stresszt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Új kalandot, új szenvedélyt is ígér ez a hétvége, de rá fog döbbenni valamire, amiről megfeledkezett az utóbbi időben. Szakítson időt erre is, még semmiről nem késett le!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A szerencsés hetes áldása kíséri a Skorpiókat ezen a hétvégén: figyeljen a 7-esre, mert szerencsét hoz! A hétvégén búcsút is kell vennie valakitől vagy valamitől: egy hosszú kapcsolat-együttműködés végét jelzi ez a pont, amit azért nehéz egyelőre elhinnie, mert annyi minden kavarog még önben ezzel az illetővel vagy a dologgal kapcsolatban. Itt a búcsú – de lehet, hogy mégsincs vége?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Néha fontos aludni egyet bizonyos dolgokra. Az előző esti dolgok a másnap reggeli fényben teljesen más színezetet kapnak majd. A Nyilas csillagjegyben születettek számára erre a hétvégére egy figyelmeztetést tartalmaz a horoszkóp: ne hozzon forró fejjel visszavonhatatlan döntést, hanem várja meg, amíg picit lecsillapodnak a kedélyek, mert sokkal könnyebben tud így helyes döntést hozni.

Bak (12.22.–01.19.)

Magányos érzés is tud lenni ez: önből csak egy van, még egy ugyanilyen ember a világon nincsen. De ezen a hétvégén azokból a tulajdonságaiból tud a leginkább energiákat meríteni, amik miatt annyira eltér a többiektől. Legyen igazán önmaga és még erősebb lesz!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kényszerből vagy saját akaratból (vagy a kettő furcsa elegyének köszönhetően) megszegi egy ígéretét vagy fogadalmát. Két dologra figyelmezteti most önt a horoszkóp: egyrészt ha megszegte, ne hárítson, viselje a következményeket! Másrészt pedig egy kihágás nem jelenti feltétlenül az ígéret vagy fogadalom végét. A botlás után ne csússzon le a lejtőn, egyáltalán nem kell, hogy ez még egyszer többet előforduljon!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy látogatást jelez előre az ön számára a horoszkóp: egy olyan személy fogja felkeresni önt, akivel igencsak egy húron pendülnek, ugyanazt érzik mind a ketten, ugyanazt a szomorúságot, ugyanazokat az örömöket.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alex Gukalov)

Horoszkóp