Hétvégi horoszkóp, 2022. október 1-2.: az Oroszlán otthonra talál a káoszban, a Bak megtalálja az arany középutat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre október első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. szeptember 30., 20:06

Szerző:

Alább találja október első napjainak, azaz első hétvégéjének hétvégi horoszkópját. Várjuk önt vissza a víkend közben is a 168.hu-ra, mert a friss hírek mellé a Horoszkóp rovatban minden nap jelentkezünk asztrológiai összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan tapasztalattal gazdagítja ez a hétvége, aminek segítségével egy kicsit kívülről láthatja az életét és benne saját magát. Olyan ez, mintha hosszú idő után térne haza, segít felismerni, hogy pontosan hol van az ön helye a világban.

Bika (04.20.–05.20.)

Van az ön környezetében egy férfi, akit ön most gyanakvással szemlél, de rosszul teszi: mert megbízhat az illetőben. Legyen nyílt és ne feltételezzen rosszat, egymásra fognak ismerni az illetővel, amikor eljön az ideje!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Most a felkészülés ideje van egy későbbi megmérettetésre. A hétvége lehetőséget kínál önnek, hogy olyasvalakivel beszélgethessen, aki sokat segíthet önnek ebben a felkészülésben. Lesse el, más hogyan csinálja, önnek is könnyebben fog menni így!

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvégén rádöbben, hogy álmai megvalósítása felé egy rossz úton indult el, rossz eszközt választott a megvalósításhoz. Szerencsére azonban még nincs késő: a fő, hogy ne keseredjen el, ne adja fel az álmait, hanem használja ki ezt az alkalmat arra, hogy újult erővel vágjon neki, csak most máshogy!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Néha kész labirintusnak tűnik az önt körülvevő emberi kapcsolatok szövevénye, de ha nem is mindig ismeri ki egymást mindenkin, a hétvégén néha eluralkodó káoszban is otthon fogja magát érezni. Nem tökéletes, de az öné!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan szituációra kerül sor egy önhöz igen közel álló emberrel, amire már jó ideje készül. Meg fogja látni, fölösleges volt annyit gondolkodni az egészen előre, mert teljesen máshogy megy majd a dolog, mint gondolta volna – sokkal jobban!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a hétvégén egészen mélyre kell leszállnia, de ha ledolgozza magát egészen az alapok alapjáig, akkor hatalmas értéket fog találni. Térjen vissza eredeti, valós, igazi, szerető önmagához!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezekben a napokban lehetősége van mindent gyökeresen megváltoztatni, mintha egy ajtó kinyílna, és egy új életbe lépne be. A dilemma nem ismeretlen ön előtt: csak akkor tudja meg, milyen lesz az új, ha régit már otthagyta, és ki tudja, van-e visszaút. Kukucskáljon be az ajtón, hallgasson a szívére és döntsön!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegyben születettek számára a négy elem közül a víz kap különös jelentőséget ezekben a napokban: a víz, amely megtisztulást, gyógyulást és életet hoz. Változás van folyamatban jelenleg az ön életében, mos éppen el az áradat egy világot, és a helyén az új már épül is.

Bak (12.22.–01.19.)

Két oldalról is szélsőséges veszélyek fenyegetik, és ezen a hétvégén különösen oda kell figyelnie, ne csússzon el egyik mellékvágány felé sem, hanem haladjon előre tovább középen. A középút ezúttal azonban különösen vastagon van bearanyozva, szóval tartson mértéket mindenben, bízzon önmagában, és ne kalandozzon el a tekintete oldalra, hanem irány egyenesen előre!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az elkövetkezendő napokban megtudja valakiről, milyen nagy utat járt be a jelenig – ön erről nem sok mindent sejtett, ami már csak azért furcsa, mert az ön útja is igen hasonló volt, keresztül ugyanazon a sivatagon.

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hétvégén rádöbben, hogy öntudatlanul elkezdett egy hidat építeni valaki-valami irányába kapcsolat reményében. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a másik oldalról is épül-e híd ön felé, de a jelek nagyon biztatóak, szóval hajrá!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cristi Kerekes)

Horoszkóp