Hétvégi horoszkóp, 2022. június 18-19.: a Skorpió számára feltöltődést, a Vízöntőnek flörtöt hoz a víkend

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szombaton és vasárnap a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. június 18., 00:06

Szerző:

Ez az utolsó víkend a nyári napforduló előtt, olvassa hát el az aktuális hétvégi horoszkópot! Napi horoszkóppal legközelebb hétfő reggel jelentkezünk itt a 168.hu-n, de nézzen be hozzánk holnap is egy különleges asztrológiai összeállításért!

Kos (03.21.–04.19.)

A hétvégén rá fog döbbenni, hogy talán túl sok mindenben engedett, és jobban a sarkára kellett volna állnia. Ne bosszankodjon, mert nagyon értékes lecke ez, és még nincs semmi sem veszve: ezentúl nem fogja engedni, hogy mások túlságosan befolyásolják önt.

Bika (04.20.–05.20.)

Mozogjon, sportoljon, táncoljon minél többet a hétvégén! Meg fog lepődni, hogy bár néha hullafáradtnak érzi magát, ezúttal mennyire jól mennek ezek a tevékenységek, és hogy némileg paradox módon milyen sok energiát tud belőlük meríteni! Nem lehet, hogy így működik ez: a sport nem felemészti, hanem átalakítja az energiát? Ön beleteszi a mozgáshoz szükséges erőt, és egy egészen másféle élnitudást, életörömöt kap vissza!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kissé összevisszaság van az ön életében, ami a hétköznapokat néha megnehezíti, a hétvégéket viszont néha kifejezetten élvezetesebbé teszi. Figyelje meg ebben a két napban, mikor és miért élvezi ezt a káoszt-kiszámíthatatlanságot, és így talán könnyebben fog tudni rendet-rendszert tartani az életében, amikor igazán szükség van rá.

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvégén olyan is lesz, hogy akkor marad egyedül, amikor szívesebben lenne társaságban, és olyan is, hogy jelen lesz valaki, amikor inkább lenne egyedül. Hiába: az környezetünk és a benne élő emberek nem alkalmazkodnak a lelki világunkhoz (vagy legalábbis nem mindig), de vasárnap este mégis örömmel fog visszatekinteni erre a két napra, mert így is lesz rengeteg kikapcsolódás, sok öröm és néhány értékes tanulság.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Olyan helyzetbe fog kerülni, amelyben nem teljesen biztos menet közben, hogy megfelelően viselkedett-e, és ebben utólag sem lesz biztos. Ha kétségek gyötrik, beszélje meg a dolgot valakivel: ha lehet, olyasvalakivel, aki jelen volt ebben a bizonyos szituációban.

Szűz (08.23.–09.22.)

Sosem lesz ennél jobb hétvége arra, hogy végre megmutassa a személyiségét, kiélje magát, az az ember legyen, akiről a szíve mélyén tudja, hogy önnek lennie kell. Ne másokhoz alkalmazkodjon, hanem saját belső értékeihez és hallgasson az inspirációjára! Nem mindig könnyű felvállalni magunkat, de mindig megéri.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg csillagjegy szülöttei számára különleges hétvége lesz ez. Valami régit el fog engedni és valami új is fog érkezni az életébe. Az emberben néha nagyon erős érzelmek kavarodnak fel ilyen helyzetekben: figyeljen befelé ön is, melyikre hogyan reagál!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezek a napok különösen alkalmasak arra, hogy feltöltődjön a jövő szürke hétköznapjaira. Élvezze, hogy nyár van és hétvége, ezekre a pillanatokra áhítoztunk egész évben, most végre itt vannak! A barátaival-szeretteivel töltött időből most különösen sokat meríthet, hallgasson megérzéseire és ossza meg a többiekkel ötleteit, mert lesz köztük egy igazi telitalálat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A türelem továbbra is rózsát terem, most fogja csak igazán értékelni, hogy nem kapkodta el a dolgokat, hanem hagyta, hogy a dolgok akkor történjenek, amikor eljön az idejük! Nagyon szép hétvége lesz ez a Nyilas csillagjegyben születetteknek, miért siettetne bármit, amikor ennyire lehet élvezni a jelen pillanatot?!

Bak (12.22.–01.19.)

Hoz egy olyan szituációt ez a hétvége, amikor egyszerűen elöntik önt az érzelmek. Legyen hálás minden pillanatért, de ezekért az érzelmekért különösen, mert rengeteget tanulhat önmagáról és az életről ennek a pillanatnak a megélésével: ne lépjen ki a szituációból túl korán, ne szégyellje, de ne is erőltesse érzelmeit, hagyja, hogy magától csillapodjon a hullám annak rendje és módja szerint!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A szerelem nemcsak fizikai vonzalmat jelent, és a fizikai vonzalom nem jelent feltétlenül szerelmet, amint azt ez a hétvége meg fogja mutatni a Vízöntő jegyben születettek számára. Ha nincs monogám kapcsolatban, menjen bele nyitott szívvel, de elővigyázatosan az ezekben a napokban kínálkozó flörtbe, de legyen felkészülve, mert a dolog lehet, hogy nem arra fog vezetni, amerre ön gondolná!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy bonyolult kapcsolat egy kis együtt töltött idő és egy őszinte beszélgetés révén jóval egyszerűbbé válik. Türelem és nyitottság kell ahhoz, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és tisztán lásson ezzel a bizonyos emberrel kapcsolatban, és ez a hétvége lehetőséget kínál arra, hogy ezek megtörténjenek.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiknek az életében új korszak kezdődik június második felében

3 csillagjegy, akiknek meglepetést tartogat ez a hétvége

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára ez a hét különösen fontos testi-lelki jóllét szempontjából

(Kiemelt kép: Shutterstock/Juice Flair)

Horoszkóp