Heti horoszkóp, 2022. február 14-20.: az Oroszlán életében új szakasz kezdődik, a Skorpió sosem volt még ilyen sikeres

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a héten!

2022. február 14., 00:00

Szerző:

Az Oroszlán telihold sok feszültséget és stresszt hozhat a csillagjegyek életébe. Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Egy olyan problémával szembesülhet, amelyet már jó régóta halogatott, vagy akár tudomást sem vett róla. A héten viszont már kénytelen lesz foglalkozni a dologgal. A jó hír, hogy amint túl lesz rajta, végre jelentősen megkönnyebbül.

Bika (04.20 - 05.20)

Egy érzelmileg kifejezetten intenzív, megterhelő hét vár önre. Ez persze nem azt jelenti, hogy csakis rossz dolgok történnek, sőt! Hatalmas fordulatot vesz a magánélete és a karrierje is.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egész héten azzal lesz elfoglalva, hogy az otthonát alakítsa, csinosítgassa. Ez nem véletlen! Bár nem jellemző önre a kiszámíthatóság, most mégis erre vágyik, egy biztonságos és ismerős környezetre, ahová visszavonulhat, és ahol megpihenhet. 

Rák (06.22 - 07.22)

Hét elején rá kell jönnie, hogy az anyagi helyzete nem olyan fényes, mint gondolta. Szerencsére kellő figyelemmel és körültekintéssel találhat több olyan forrást is, aminek a segítségével újra egyenesbe jöhet.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az Oroszlán telihold önt terheli meg a legjobban. Rengeteg problémával kell szembesülnie, de csakis azért, hogy végre megoldhassa és lezárhassa ezeket. Egyúttal ez új lehetőségeket is megnyit az ön számára!

Szűz (08.23 - 09.22)

Ez a hét a szerelemről fog szólni a Szüzeknek! Párjával sikerül ismét egymásra találniuk, olyan harmónia és egyetértés alakul ki önök között, ami már nagyon régóta nem volt jellemző a kapcsolatukra.

Mérleg (09.23 - 10.22)

A napokban egycsapásra tisztán kezd látni bizonyos kérdésekben. Mintha csak megvilágosodott volna! A probléma vagy sok esetben a megoldás is végig ott volt az orra előtt, és utólag már nem is érti majd, hogy vajon miért nem vette észre eddig...

Skorpió (10.23 - 11.21)

A héten sikert sikerre halmoz majd! Bármibe is kezd bele, azt gyorsan és könnyedén véghez viszi, sokkal gördülékenyebben haladnak a dolgai, mint ahogy azt gondolta. Igaz lesz ez a szakmai- és a magánéletére is.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Rengeteg lehetősége adódik a napokban, pontosan olyanok, amikre már régóta várt. A baj csak az, hogy egyszerre érkezik minden az életébe, önnek pedig hatalmas fejtörést okozhat, hogy mi vagy ki mellett tegye le a voksát...

Bak (12.22 - 01.19)

Az Oroszlán telihold szakítást és új szerelmeket ígér a Bak számára. Viharos, érzelmileg megterhelő időszak következik, ami nem lesz egyszerű, de annyi bizonyos, hogy végül minden a lehető legjobban alakul az életében.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A párkapcsolatában számíthat változásokra, méghozzá hatalmasokra! Fontos, sorsfordító döntéseket hoz meg a héten, és még saját magát is meg fogja lepni, hogy menniyre bevállalósan és gyorsan dikerül döntenie.

Halak (02.19 - 03.20)

Kifejezetten boldog időszak kezdődik a Halak életében. Ez annak köszönhető, hogy végre nem fél kiállni a saját érzései, vágyai, igényei mellett, tesz azért, hogy érvényesítse az akaratát és a jogait. Végre harmóniába kerül saját magával, és így a környezetével is.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp