3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem a hétvégén

Mutatjuk a legszerencsésebb csillagjegyeket.

2022. február 11., 14:42

Szerző:

A hétvégi horoszkóp sokaknak feszültségeket ígér, de lesz három csillagjegy, aki mázlistának érezheti magát a következő néhány napban!

Bika

A baráti társasága elképesztően jó passzban van, valahogy mindenki boldog, kiegyensúlyozott ön körül. A hétvégén több lesz a közös program is, így hatalmas bulik, izgalmas kalandok és nagy beszélgetések váltják egymást. Egyrészt biztosan nem fog egy percet sem unatkozni, másrészt végre találkozhat egy olyan személlyel, akivel komolyabb is kialakulhat futó kalandnál.

Skorpió

Egy ex felbukkanását jelzik a csillagok, a találkozás viszont kivételesen nem fájdalmas lesz, sokkal inkább szenvedélyes és élvezetes. Lehetséges, hogy sikerül tisztázniuk olyan konfliktusokat, amik már régóta nyomasztották, ráadásul nem is engedték, hogy továbblépjen. De az is előfordulhat, hogy újra fellángol önök között a szerelem, és ismét egymásra találnak!

Vízöntő

Hatalmas áttörés következhet be a párkapcsolatában! Ha úgy érezte mostanában, hogy van egy fal önök között, esetleg régóta húzódó problémákat nem tudnak megbeszélni, szöges ellentéteket feloldani, jó hírünk van: a csillagállás lehetővé teszi, hogy minden konfliktusukat elsimítsák. Sok őszinte beszélgetés vár önre, ami után közelebb kerülnek egymáshoz, mint valaha.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)