3 csillagjegy, akik számára szerencsét hoz ez a hétvége

Íme 3 csillagjegy, amelynek szülötteit elkíséri majd a szerencse ezen a hétvégén.

2022. április 29., 14:02

Szerző:

Ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikének a szülötte, jó hírünk van: különösen szerencsés napokra számíthat most. Ha érdeklődik az asztrológia iránt, várjuk önt vissza a hétvégén is a 168.hu-n, szombaton a hétvégi, vasárnap (május elsején) pedig a havi horoszkóppal!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy igen fontos és érdekes emberrel hozza önt össze a szerencse ezen a hétvégén. Ne szalassza el az alkalmat, legyen nyitott az ismerkedésre, mert rengeteget tanulhat a világról ettől az illetőtől – sőt, nemcsak a világról, saját magáról is! Hogy aztán az ismeretség sorsa mi lesz a jövőben, az az önök kettősén múlik.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a hétvégén lesz egy szerencsés ötlete, ami remek megoldást kíván az éppen felmerülő helyzetre. Lehet, hogy első blikkre kicsit vadnak fog tűnni az ötlet, mégis szerencse, hogy ez önnek eszébe jut – higgyen benne, higgyen magában, érdemes kipróbálni!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy kisebb útra-utazásra indul ön az igen közeli jövőben, és talán az is lehet, hogy elgondolkodott rajta, hogy egyáltalán elmenjen-e. Nos, ne legyen kétsége: szerencse fogja kísérni önt az útján, szóval vágjon bele! Persze az élet a leginkább azokat segíti, akik, ha kell, magukat is segítik – ezt ezen az úton se feledje!

Még több horoszkóp!

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoz majd az új hónap

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

(Kiemelt kép: Pexels/Alina Tomylko)

Horoszkóp