Napi horoszkóp, 2022. április 29.: ez a péntek több csillagjegynek elhozza, amire várt!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. április 29., 00:05

Szerző:

Mint minden hétköznap, a héten ma utoljára jelentkezünk a napi horoszkóppal. Nézzen vissza a 168.hu-ra szombat reggel a hétvégi horoszkópért, és vasárnap is várjuk majd önt a Horoszkóp rovatban egy friss összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem halad túl jól a mai napon a munkával-feladatokkal. Csak a hétvége közelsége izgatja fel ennyire, vagy vajon valami egyéb is lehet a dologban? Nem lehet, hogy van valami más is, ami miatt nem tud koncentrálni? Ha már úgyis olyan lassan halad, érdemes egy pár perces szünetet tartania és végiggondolni, mi lehet az, ami nem hagyja figyelni: a telefonja? egy megoldatlan probléma? egy idegesítő zaj?

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a nap, minden bizonnyal inkább a nap második fele megmutatja majd a bikáknak, mennyire népszerűek a barátok-ismerősök-rokonok körében. Borzasztó jó dolog, ha kedvelik az embert, de ne feledje, ugyanilyen jól esik másnak is, ha ön kifejezi a tetszését!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ikrek számítsanak arra, hogy napvilágra kerül egy igazság, amit eddig kevesen tudtak – és ezzel egyidőben az ön számára megkezdődik egy időszak, amikor végre meg tud valósítani valamit, amit már régóta szeretne. Itt az alkalom, meg is van önben a szükséges energia, kapcsoljon rá, és eléri, amit szeretne!

Rák (06.22.–07.22.)

Lesznek olyan percek ebben a napban, amikor legszívesebben egyedül lenne és nem szólna senkihez. Ne aggódjon, nem lesz tartós ez az állapot, a megfelelő emberek körében újra kinyílik majd és élvezni fogja az együttlétet! Használja ki ezt az alkalmat arra, hogy megfigyelje, mi készteti önt a bezárkózásra, és hogy mi az, ami véget tud vetni az ilyen fázisoknak!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ön már régóta szeretne kérni valamit egy önhöz igen közel álló embertől, vagy el szeretne neki mondani valamit. Nos, eljött az idő. Gondolja végig, hogyan lehet a legjobban felvezetni a témát, és álljon végre elő a farbával! Bízzon benne: megértő fülekre fog találni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ha a horoszkópot nem olvasta volna, minden bizonnyal nem számított volna rá, de még talán így is meg fog lepődni: ma egy váratlan, pozitív esemény hatására optimizmus tölti majd el önt. Annyira sok negatív dolog történt az utóbbi időben, végre egy pozitív fordulat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Különös együttállásokat figyelhetnek meg ma a mérlegek, ha nyitva tartják a szemüket és figyelik a környezetüket ezen a pénteken: nem csak a tárgyakat, hanem a hangulatokat és az energiákat is. Fel lehet ezeket a jeleket fogni egy üzenetnek? És ha igen, elképzelhető lehet, hogy ennek köze van egy elhunythoz, aki annak idején közel állt önhöz? A válaszokat ne a horoszkópból várja, azokat az ön szíve tartalmazza.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Tanúja lesz egy heves-indulatos beszélgetésnek a mai napon. A döntés az öné, hogy belefolyik-e a diskurzusba. Ha magába fojtja, ami kikívánkozik, az sem egy kellemes helyzet, de vigyázzon, mert ezúttal előfordulhat, hogy csak még tovább ront a helyzeten, ha elkezdi hangoztatni a nézeteit és a véleményét a vita hevében. Ha csak azért beszélne, hogy beszóljon és kiengedje a gőzt, talán jobb, ha ezúttal nem mond semmit.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma elérkezik egy pillanat, amire régóta várt. De készüljön fel, mégsem pontosan az történik, amire számított. Bizonyos szempontból többet kap, mint amit várt, bizonyos szempontból talán kevesebbet – az élet attól szép, hogy tele van meglepetésekkel!

Bak (12.22.–01.19.)

Hát nem ez lesz minden idők leggyorsabban elrepülő pénteke, de ne aggódjon, a kellemetlen részeket igazi felüdülés és kikapcsolódás követi majd. Próbáljon meg egyensúlyt teremteni a két oldal között: a kikapcsolódás és az élvezet ad erőt ahhoz, hogy az ember aztán újra nekilásson azoknak a teendőinek, amiket kevésbé kedvel.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Tombolnak önben ma a kreatív energiák, kedves vízöntő, szóval érdemes kihasználnia ezt a napot. Ha úgy érzi, hogy a munkája nem nyújt elég lehetőséget arra, hogy kiélje személyiségének ezt a vonatkozását (és hát a legtöbb munka pont azért munka, mert nem kreatívkodhat közben az ember a kedvére), próbáljon a nap második felében időt szakítani egy kis alkotásra, legyen az főzés, képzőművészet, dekorálás, lakásátrendezés vagy akár tánc!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy személyes gond elnehezítette önt az utóbbi időben, de ma végre ebben a tekintetben végre enyhülés érkezik, amire már régóta várt. Ugyan ez a bizonyos enyhülés nem onnan jön majd, mint amire számított volna, de nem is az eredet számít most, hanem a végeredmény.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoz az új hónap

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

3 csillagjegy, akiknek a munkájában rendkívül fontos időszak idén április-május fordulója

(Kiemelt kép: Pexels/Tatiana)

Horoszkóp