3 csillagjegy, akikre hamarosan rátalálhat a szerelem

Mutatjuk, ki az a 3 csillagjegy, akiket eltalálja Ámor nyila a héten!

2022. június 7., 10:49

Szerző:

Itt a nyár, süt a nap és bizony a szerelem is rátalál a szinglikre. Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akik nagyon romantikus napoknak néznek elébe. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy izgalmas program során találkozhat valakivel, aki teljesen elcsavarja a fejét. Habár megijedhet a hirtelen jövő érzelmektől, de ne aggódjon! Engedje el magát és élvezze ki a pillanatokat! Olyasvalakivel ismerkedhet meg, akivel gyorsan komolyabbra fordulhatnak majd a dolgok. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Sosem gondolta volna, hogy a munkahelyén találja meg a nagy Ő-t? Bizony erre most minden esély meglehet! Egy kollégájával közelebb kerülhetnek egymáshoz, ám eleinte egyiküknek sem lesz mersze randira hívni a másikat. Bízzon a megérzéseiben és tegye meg az első lépést, higgye el nem fogja megbánni!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy volt kedvesének a felbukkanása eleinte elbizonytalaníthatja. Azonban hamar kiderül, hogy ön és volt párja is rengeteget változtak az elmúlt évek alatt, ám az érzések megmaradtak. Ha úgy érzi most működhet a kapcsolat, akkor essenek túl a komoly beszélgetésen és szögezzék le, hogy mit várnak a másiktól. 

Még több horoszkóp

A mai horoszkóp (június 7.)

3 csillagjegy, akiknek szerencsés hetük lesz a horoszkóp szerint

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, aki most különösen figyeljen teste-lelke jóllétére

(Kiemelt kép: Shutterstock)