3 csillagjegy, akiknek szerencsés hetük lesz a horoszkóp szerint

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei számára kedvez majd a szerencse az eheti horoszkóp szerint.

2022. június 6., 00:01

Szerző:

Az már önmagában szerencse, hogy ez a hét nem egy munkanappal indul, de a következő 3 csillagjegy szülöttei ennél többre is számíthatnak a héten! Ha az ön csillagjegye ezúttal nem is szerepel az összeállításban, mindenképpen várjuk vissza önt holnap reggel is a 168.hu-n a napi horoszkóppal!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Furán hangzik, de az információáramlás kegyeltje lesz ön ezen a héten. Olyan információkat fog a véletlennek köszönhetően megtudni, amik utólag igen hasznosnak fognak bizonyulni, és a médiában is több olyan tartalom jön majd szembe (sorozatok, zenék, filmek, videók), amelyek különösen nagy hatással lesznek önre. Járjon nyitott szemmel, higgyen a szerencséjének és legyen befogadó az újdonságokra!

Szűz (08.23.–09.22.)

Meglepően produktív hete lesz most a szüzeknek, négy nap alatt is többet végeznek most el, mint máskor öt alatt. Ebben egyrészt a szerencse is az ön segítségére lesz, de természetesen attól még, hogy a gondviselés most a hóna alá nyúl, azért az ön munkájára szintén szükség van a sikerre. A szájában landoló sült galambra ne számítson, de szerencsére és sikerre igen!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A vízöntők szerencsések lesznek a szerelemben ezen a héten. Ha ön már kapcsolatban van, érezni fogja, hogy mintha az univerzum arra esküdött volna fel, hogy önt és párját még közelebb hozzák egymáshoz. A szingli vízöntők számára pedig a randizásban lesz szerencsés ez a hét, ami különösen alkalmas arra, hogy új románcot kezdjenek.

Még több horoszkóp:

Havi horoszkóp, 2022. június: íme, mire számítson a nyár első hónapján

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, aki most különösen figyeljen teste-lelke jóllétére

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknél pénz áll a házhoz júniusban

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp