3 csillagjegy, akiknek extrapénzt ígér szeptember utolsó harmadára a pénzhoroszkóp

Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei egy kis extrának örvendhetnek hamarosan a pénzhoroszkóp szerint.

2022. szeptember 19., 15:00

Szerző:

Már csak bő tíz nap van hátra szeptembertől, de a pénzhoroszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülöttei számára lesz egy igazán pozitív dolog ebben a másfél hétben: egy kis pénzhez jutnak. Mutatjuk, melyik 3 csillagjegyről van szó!

Bika (04.20.–05.20.)

Végre hozzájut egy összeghez, amiért megdolgozott, amit kiérdemelt! Nem véletlen, hogy ez a pénz pont most, pont így jut el önhöz, szóval vonja le a tanulságot, az ördög ugyanis ezúttal is a részletekben bújik meg!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Pénz érkezik valakitől, akinek a szándékaiban nem lehet biztos. Egyelőre nem is lehet tudni, hogy jól teszi-e, ha elfogadja az összeget, de ha az igen mellett dönt, tartsa észben, hogy benne van a pakliban, hogy az illető esetleg számít arra, hogy ennek előbb-utóbb lesz valamiféle viszonzása öntől.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy véletlen, illetve egy játék, verseny vagy vetélkedő folytán extra pénzhez fog jutni hamarosan. Ne egy sorsfordító összegre számítson, de hangulatjavításnak nagyon is jól jön majd – azt azonban vésse az eszébe, hogy egyszer lesz Budán kutyavásár, szóval csak önmagának árt, ha ezek után vérszemet kapva hajhássza a játékszerencsét!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)