3 csillagjegy, akik a héten sorsfordító jó hírt kapnak

A következő 3 csillagjegy szülötteit egy nagy hír várja, méghozzá egy nagyon jó hír – ezt ígéri a horoszkóp.

2022. november 21., 14:59

Szerző:

A mai nappal kezdődött hét horoszkópja három csillagjegynek ígér jó hírt ezekre a napokra, és ők egy olyan horderejű hírt kapnak majd,  ami megváltoztatja az életüket, méghozzá pozitív irányban.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan embertől fog jó hírt kapni a héten, akit eddig nem különösebben kedvelt. Az illető, akitől a hírt megtudja, minden bizonnyal nem is tartja majd különösebben pozitívnak azt, amit elárul, de ez önt cseppet sem fogja meggátolni abban, hogy örülni tudjon ennek a csodás hírnek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy ideje aggasztja már valami, de a héten végre olyan jó hírt kap, ami után egyértelmű, hogy feleslegesen aggódott: a dolog rendeződött, nincs miért stresszelni ezután. Hatalmas megkönnyebbüléssel jár ez a jó hír, ami az életének több területére is kihat majd.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy nagyon jó hírt fog kapni ezen a héten, aminek nyomán egy vagy több korábbi döntését felül kell vizsgálnia. Az eddigieknél jóval kedvezőbb helyzetet teremt ez a hír, és a dolog összes pozitív következményét még nem is láthatja be. Igazán hálás lehet most a sorsnak.

(Kiemelt kép: Shutterstock/More Than Production)

Horoszkóp