Ennek a 3 csillagjegynek kész szerencseszéria lesz a jövő hét a horoszkóp szerint

A horoszkóp jó hírrel szolgál ennek a 3 csillagjegynek: a jövő héten a szerencse kíséri majd őket!

2023. május 27., 20:07

Szerző:

Még csak most kezdünk belejönni a hosszú hétvégébe, de ez a horoszkóp már a jövő hétre szól. Mutatjuk, melyik 3 csillagjegynek kedvez majd a legtöbbször a szerencse hétfőtől!

Rák (06.22.–07.22.)

Hihetetlen szerencse éri majd a Rákot a jövő héten! Talán ön is érzi már ennek a rendkívül pozitív eseménynek az előszelét és legbelül jóleső örömmel várja a jövő hetet – ha így van, nagyon jól működnek a megérzései, mert valóban egy csodás szerencse áll a küszöbön. Önnek nincs más dolga, mint elfogadni, hogy most ön mellé állt a gondviselés, és hagyni, hogy az élmény az egész életét bearanyozza.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A címben említett szerencsesorozat különösen illik majd a Nyilas hetére. A pozitív széria mindaddig fog tartani, amíg nem hagyatkozik rá, amíg nem kísérti a sorsot elbizakodva. Amint úgy áll neki egy kétesélyes helyzethez, hogy önnek úgyis mindig mázlija szokott lenni, rögtön megszakad majd a szerencseszéria.

Halak (02.19.–03.20.)

Többször is érezheti majd, hogy ön mellett áll most a sors: a kétesélyes dolgok ebben az időszakban rendre az ön javára dőlnek majd el, a rizikós szitukat egy karcolás nélkül megússza. És ami plusz szerencse ebben az egészben: hogy az ön belső reakciója erre nem az, ami esetleg másnak lehetne, hogy elkezd úgy viselkedni, mintha ön bármit megengedhetne magának, hanem az, hogy megbecsüli a szerencséjét, de nem várja el az univerzumtól, hogy mindig önt szolgálja ki.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp