Erre a 3 csillagjegyre különleges hatással lesz a szerdai nyári napforduló

Holnap, azaz szerdán lesz a nyári napforduló, ami 3 csillagjegy számára különösen fontos dolgot jelent.

2023. június 20., 13:50

Szerző:

Különleges a holnapi horoszkóp, holnap lesz ugyanis a nyári napforduló, az év leghosszabb, legvilágosabb napja. A következő 3 csillagjegy szülöttei különleges energiákat kapnak ezen a napon, mutatjuk, kikre lesz a legnagyobb hatással a napforduló.

Rák (06.22.–07.22.)

A nyári napfordulót követő napon lép be a nap a Rák csillagképbe, és ezzel csütörtökön megkezdődik majd a Rák hava. Ennek a csillagjegynek a szülötteire különösen igaz, hogy ezzel a nappal új korszak kezdődik az életükben: olyan időszak, ami már nem annyira a tartalékok felhalmozásáról szól, nem az előre- vagy visszatekintésről, hanem sokkal inkább a meglévő eredmények élvezetéről, az áldások elfogadásáról, az ezekből való építkezésről, a jelenben való létről és az élet ünnepléséről.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg lelkében a nyári napforduló gyökeresen megváltoztat valamit. Sokkal szorosabb kölcsönhatásban van ön a természettel, mint gondolná – az egész lényével érzi, hogy most milyen változás állt be a világban, és reagál is erre a változásra. Egy érzelmének, energiájának az iránya változik meg a napfordulóval: továbbra is munkál majd önben minden, ami eddig, de ugyanaz a belső energia most máshova viszi majd el önt.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan csírát ültet el önben ez a nap, amiben megvan a potenciál, hogy nemhogy kis hajtássá, hanem hatalmas nagy növénnyé terebélyesedjen. Ön is érezni fogja, mi az a változás, amit önben ez az átlagos hétköznapnak tűnő szerda elhoz, és az ön felelőssége, hogy a most elinduló fejlődést a lehető legtöbb önismerettel gondozza, serkentse – az energiát meg fogja kapni hozzá!

(Kiemelt kép: Shuttestock/Ann Haritonenko)