3 csillagjegy, akinek életében új fejezetet nyit ez a telihold

Telihold van, és ez 3 csillagjegy életében nagy változással jár most együtt.

2023. március 7., 14:29

Szerző:

A márciusi telihold érezhetően nagy változást hoz 3 csillagjegy sorsában. Alább találja, kik azok, akiknek életében új fejezet kezdődik most.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Két dolog változik most egymástól (látszólag) függetlenül, és ez a két változás egymást erősíti majd. Egyrészt megszabadul valamitől, ami permanens stresszforrás volt az utóbbi időben, másrészt pedig egy új személy jön az ön életébe, akinek a jelenléte szintén sok mindent megváltoztat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A küszöbön a tavasz, és ahogy az új évszakkal a természet megindul, úgy a Skorpió életében is besűrűsödnek mostantól a dolgok. Egy izgalmasabb-mozgalmasabb periódus kezdődik most, szüksége lesz az energiára, de rengeteg élvezettel és örömmel is jár majd ez az időszak, úgyhogy ugorjon bele fejest bátran!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak életében a hetes szám jelzi most a beteljesülést. Figyelje, mikor üzen önnek az univerzum a hetes számmal (azon kívül, hogy a telihold napja hetedikére esik): mert amint ez a bizonyos dolog beteljesedett, egyben a végéhez is ér, és helyette-utána egy új korszak kezdődik.

(Kiemelt kép: Shutterstock/logoboom)